Sayfa 255/691 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 5521 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Arena bir gemi ise hepimiz aynı gemideyiz fakat Dümenci Başı (kaptan-CEO) geminin başında olduğu sürece ve kaptan köşkünde Hintliler, eski yahudi ortaklar, Omer Musa olduğu müddetçe bu geminin limana varması maalesef zaman alacak gibi gözüküyor. Yükte hafif pahada ağır Paynet yükünü dolambaçlı sulardan gitmeden alıcısının hazır beklediği limana bırakabilirler ise her şey çok güzel olacak.

2. Onceden bende oyle düşünüyordum artık oyle düsünmüyorum paynet satış veya ortaklık haberini piyasaya mal vermek için çıkardıklarını düşünmeye başladım

3.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    Onceden bende oyle düşünüyordum artık oyle düsünmüyorum paynet satış veya ortaklık haberini piyasaya mal vermek için çıkardıklarını düşünmeye başladım
    Sn. Adorable bu haberi piyasaya mal boşaltmak için kullanmak isteseler çoktan fiyatı yukarı sürerler, malı öyle boşaltırlardı. Bu fiyatlardan o iş olmaz. Bunun örneğini daha önce gördük. Bunların tek amacı 1 lot dahi olsa fazladan toplayabilmek. Paynet haberi öyle veya böyle gelecek. Fiyatı bu seviyelerde inanılmaz şekilde baskılamalarıda zaten olumlu bir takım gelişmelerin olacağının habercisi. Olumsuz gelişmeler olacak olsa fiyatı yukarı sürer, malı yatırımcıya yıkarlardı, piyasa bunu yapmaya müsait. Bu düşük seviyelerde sıkılan bıkan çıksın gitsin, bizde onun hisselerini alalım diye çırpınıyorlar.

4. bir forumda arkadaşın yazdığı gibi bu saatten sonra paynet satışını müsait bir tarafına s.k patron..

5. Ortalık malına döndü hergün bir aracı kurum çakıyor

6. Sayın kardanadam3 benim gördüğüm resmen piyasaya mal veriyorlar. Toplamak isteseler yukarı sürüp maliyetine gelenlerden az bir kar görüp satanlardan malı geri alırlar. Ama alış kademesine yazılan her emre veriyorlar.

7. Bizim okul masraflarından dolayı dün ve bugün biraz satış yaptım maliyetine.Alan kişi tahtacı değilse eğer hayrını görsün.

8. Geçen seneden defter kitap kalem çanta vs A4 kağıdı ,kıyafet,ayakkabı vs alsam daha kârlı olacakmışım.
    Yazık cidden yazık.İnsanlığın rotası şaşmış.

Sayfa 255/691 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •