Originally Posted by
dealer35
Şirket her ne kadar bir çok anlamda yenilendiysede SPK gözaltı pazarından çıkışına izin vermedi 1 Temmuz itibarıyle.Açıkcası diğer hisseler gibi 1 Temmuzdamı yapılıyor gözaltı pazarı değişiklikleri onuda tam olarak anlayabilmiş değilim.Bilen biri varsa yorumlarsa sevinirim.Gerçi pek kimse yok bu hissede ya neyse.Benim sanırım elimdeki hisseleri tutma sürem 6 yıl kadar oluyor.Daha öncede çok alıp sattığım bir hisseydi tabi.Nedense hep sevdiğim bir hisse olmuştur bisaş.
Sayın bey9862 adlı bir kullanıcı vardı eski topikte.Sık yorum yapmazdı ama şirket hakkında ve sahipleri hakkında gayet bilgiliydi.Onunda sattığını düşünmüyorum.Gelip hisseyi yorumlarsa sevinirim.Benim tahminim 1 temmuz itibarıyle 2 tl olması yönündeydi ama hız kesti.Gözaltı pazarından çıkmadığı sürece fiyatının ne olduğunun bir önemi yok aslında.Ne alabilirsiniz nede satabilirsiniz sonuçta.Günlük işlem hacmi kimi zaman bin lot seviyelerinde bile kalıyor.
Artık uzun yıllardır hissede olmanın avantajını görmeyi umuyoruz.Aslına bakılırsa nerden baksan zarar sonuçta.6 yılda %100 yapsa ne yazar?Gözaltı pazarına girmeden önce 1 tl civarındaydı zaten.Aradan geçen bunca zaman döviz kuru ve ülkedeki değerlerin nerden nerelere geldiği ortada ama bizim bisaş yine 1 tl .Fiyat istikrarı bu olsa gerek.
Yeni sahibinden SPK ya başvuru yapıldı mı gözaltı pazarından çıkmak için onuda bilmiyoruz.Bundan sonraki bilançolarda kar açıklamaya devam etmesi temennimiz.Tabi böyle kar etmeye devam ederse yakın zamanda bir bedelli sermaye arttrımı ilede karşı karşıya kalabiliriz.10 sene dolmadan elimdeki hisseleri okutmayı düşünüyorum.Hedef 2023 oluyor galiba
Yer İmleri