Sayfa 211/674 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Tekrar TL TARİHİ ZİRVESİ OLAN 29.70 leri test metmeye calışıyor 3. defa bakalım bu defa kırabilecek mi asla ytd..
    29,78 tarihi bir zive daha yaptı..

Bakalım 29.40 üzeri kapatabilecek mi cok merak ediyorum

ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    29,78 tarihi bir zive daha yaptı..

Bakalım 29.40 üzeri kapatabilecek mi cok merak ediyorum

ytd..
    ASELS : Kapanıs:29.32..

ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    ASELS : Kapanıs:29.32..

ytd.
    Başkan topicde alımı nerelerde yaptığım belli. o 29,78 için zahmet edip tuşa basmam ben.Herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Aselsan asla short'lanacak bir hisse değildir gözümde. Değerinin dörtte birine beşte birine piyasa fiyatına giderken hele.

Başındaki caatsa baskısı olmasa asla bu fiyatlarda olmaz. Olamaz.

Ancak bist treni veya uğursuz abd açıklamalarını göz ardı edemiyorum geçmişten elde ettiğim tecrübelerden (kazıklardan ötürü)

Bknz: don't be a tough guy don't be a fool

Böyle bir durumda bana yedek cephane lazım. Değer kaybetmemiş hatta yükselmiş bile olabilir ters kolerasyonu sayesinde. Ne dersiniz bu usdtl olabilir mi?

Sade sade basit basit anlattım.

Yoksa yemişim doları. Yemişim yükselme potansiyelini.
    Saygılar..

zorunlu ekleme:

Hala anlamayanlar olmuş. Baksen Allah'ın işine. O zamanlar merkez bankası rezervleri net kılçıksız 150 milyar dolarda iken dolar kurunun yaptığı harekete
    Caatsanın önemi mi kaldı.Yakında savunma Sanayii de biz onlara Ambargo koymayalım.yıl 2022 köprünün altından çok sular aktı.

Avrupa da çok para var diyorlardı.Yiyecek bulamayınca oturup para yerler , gaz bulamayınca da paraları yakarak ısınırlar artık.

Bak sen şu Allah'ın işine....

Dünya bambaşka noktaya gitmiş siz hala dogmatik düşünce yapısından kurtulamamışsınız.

Gün gelir buralarda da bazılarının 5 lirada HALKB de haddini çapını bilmeden konuşanlardan farkı kalmaz.Bir dost.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Başkan topicde alımı nerelerde yaptığım belli. o 29,78 için zahmet edip tuşa basmam ben.Herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları.
    SN:Zdx&Lunar Soul;

Bende 3 yıldır bekliyorum Rahat ol bende satmam sadece bilgi amaclı paylaştım.. aynı gemideyiz..

ytd

6. Yok senin için yazmadım zaten. Seni biliyorum az çok yazılardan. itibar puanı veremiyorum buradan yazdım.

Güya ky dolu HALKB *3 yapınca henüz millet işe uyanamadı. Herkes al-satçı olmuş. Artık al-sat ile kim daha fazlasını kazanabiliyorsa. Buralarda insanları buna yönlendirenler düşünsün.

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yok senin için yazmadım zaten. Seni biliyorum az çok yazılardan. itibar puanı veremiyorum buradan yazdım.

Güya ky dolu HALKB *3 yapınca henüz millet işe uyanamadı. Herkes al-satçı olmuş. Artık al-sat ile kim daha fazlasını kazanabiliyorsa. Buralarda insanları buna yönlendirenler düşünsün.
    Sn.Zdx&Lunar Soul Kardeşim hayat bazılarını kafaya takacak kadar uzun degil sizde bilirsinz. Ama malesef Bazıları algılar ile oynayıp insanların yatırım stratejilerini değiştirmekteler. Sonucu genelde kücük yatırımcı icin acı oluyor. İnsanlar etkileniyor. Büyük resme degil dar alanda kısa paslaşmalar ile uğraşanlar çoğunlukta malesef.
    Saygılar..
    ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yok senin için yazmadım zaten. Seni biliyorum az çok yazılardan. itibar puanı veremiyorum buradan yazdım.

HALKB ı da 3 yıldır takip ediyorum kısada al-sattan para kazananlar bu ara hepsi yaya kaldı ellerinden hisseleri alıp yürüdüler

Çok bilenler, yazıp çizenler, davayı takip edenler, 3.5 bekleyenler, daha neler neler..

Ama para tekniği-temeli herşeyi bozar..

Büyük ve güçlü Türkiye yolunda adım adım.. Hepsinin sırası var..

zaman herşeyin ilacı bekleyip sabreden görecek ve çok kazanacak..

Asla yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 211/674 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •