Sayfa 1045/1122 İlkİlk ... 4554594599510351043104410451046104710551095 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 8,353 - 8,360 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Bende yıllarca borsada dolar bazında zarar eden borsacilari anlayamadım[emoji39]

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/PyMXg-uTHd8
    Cevdet akcayi izleyin .mevduatcilari nasıl enayi yerine koyduklarını anlatıyor.
    kaç aydır burada konuşuyoruz ayvayı yiyenler tasarruf sahipleri dolar tutsa bile ayvayı yediler borçlanarak mal mülk alanlar sağlam yere kapak atıp yüksek maaş alma imkanı olanlar abad oldular aselsan tarzı yerlerde çalışan pek çok mühendis arkadaşım 40k maaş alıyor hepsi ucuz krediden faydalanarak konut araba kredileri çekmiş ev araba fiyatları patlayınca oradanda abad oldular Double abad hepsi birer Gıdıvan olmuş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kaç aydır burada konuşuyoruz ayvayı yiyenler tasarruf sahipleri dolar tutsa bile ayvayı yediler borçlanarak mal mülk alanlar sağlam yere kapak atıp yüksek maaş alma imkanı olanlar abad oldular aselsan tarzı yerlerde çalışan pek çok mühendis arkadaşım 40k maaş alıyor hepsi ucuz krediden faydalanarak konut araba kredileri çekmiş ev araba fiyatları patlayınca oradanda abad oldular Double abad hepsi birer Gıdıvan olmuş
    Simdi anladim gidivanin neden bu kadar bu duzeni begendigini

Benim gibi elestirenlere de neden cengaverce saldirdigini tabii..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Büyük bir haksızlığa imza atıyorlar.bunun acısı ileride çıkacak.eninde sonunda fiyat doğru yere gider.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Borsaya giren paranın kaynağını gören, bilen, duyan varmı?
    Millet bağını bahçesini satıp borsaya mı girdi acaba?
    Ağırlıklı olarak yerli birkaç kurumdan alımlar var özellikle Ahlatçı sağlam alım yapıyor bir de emeklilik fonları yoğun alım yapıyor. Borsa çok ucuz kalmıştı şu an f/k 6.5 oldu, ortalama f/k 9 olduğuna göre daha %50 gitse bile ancak tarihi ortalamalara yakınsar. Buradan borsa %15-20 düşse benim icin fırsat olur ağırlık artırırım seçime kadar iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ağırlıklı olarak yerli birkaç kurumdan alımlar var özellikle Ahlatçı sağlam alım yapıyor bir de emeklilik fonları yoğun alım yapıyor. Borsa çok ucuz kalmıştı şu an f/k 6.5 oldu, ortalama f/k 9 olduğuna göre daha %50 gitse bile ancak tarihi ortalamalara yakınsar. Buradan borsa %15-20 düşse benim icin fırsat olur ağırlık artırırım seçime kadar iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
    Yani hep ne ucuz kaldi onu arastirmak lazim..

Uzun vadede zaten hepsi biribirine yakinsar.

TL bir iluzyondur.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bastirrrr Nebati..

Kim tutar seni?

Sayfa 1045/1122 İlkİlk ... 4554594599510351043104410451046104710551095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •