Sayfa 994/1000 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    sn.Bozkurt ve diğer forumun VİOP konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım rica edeceğim.
    Farz edelim ki 270 den ilk short pozisyonumu aldım,her gün 1 lot artırarak 370 puana ve 100 lota ulaşırsam,maliyetim ne olur.?
    YARDIMCI OLAN FORUM ÜYELERİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

YTD
    Nacizane. Maliyet hesabi yapilamazgibi geldi bana . Cunku fiyattan bagimsiz zamansal bir strateji var burada..hergun bir lot artirmak yerine poz artirimini zamandan bagimsiz fiyatsal olarak kademelendirmek (her 10 puanda gibi).. daha mantikli bir strateji olabilir gibime geldi... Tabi mantikli bir stopta taninlanmali.. . Bilemedim sahsen..

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    sn.Bozkurt çok teşekkür ederim,kendi uygulamanızı bana önerdiniz,ayrı bir hesapta belki deneyebilirim,sonucu burada paylaşırım.
    Ben 2zler burcuyum başaramayacağım işe başlamam.

YTD
    3.7 milyon TL pozisyon büyüklüğü olur hepsi en yüksek fiyattan alınır ise.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ariston abi şimdiden yarın ki alsat emirlerini girsek makina için avantaj mı olur dezavantaj mı,
    herifler yarın ki ganyan koşusuna robotlarını akşamdan mı ayarlıyorlar yoksa şurası geçilirse şöyle yap burası kırılırsa böyle yap diye mi programlıyorlar
    Daha sistemi çözmedim.

Neyin ne oldğunu bu hafta sonu babalar aralarında tartıştı yeni bir plan geliştirecekler, yarın akaşam daha net bir görüş olur bence.

Yarın acele eden ecele gider diye düşünüyorum fırsatlar bitmez.

4. Sistemi çözersen iddiaya girmek sünnet hatta farz.

Portföy yönetim şirketi %100 garantili arbitraj pozisyonuna girmiyor ise neden girmediğini açıklamak zorunda. Banka vadeli hesabından daha garanti ve daha kazançlı bir pozisyon.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    3.7 milyon TL pozisyon büyüklüğü olur hepsi en yüksek fiyattan alınır ise.
    100 lotta %50 kazansam 1.850.000 yapar,arabayı değiştireceğimde bu cıvarda açığım var.

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Nacizane. Maliyet hesabi yapilamazgibi geldi bana . Cunku fiyattan bagimsiz zamansal bir strateji var burada..hergun bir lot artirmak yerine poz artirimini zamandan bagimsiz fiyatsal olarak kademelendirmek (her 10 puanda gibi).. daha mantikli bir strateji olabilir gibime geldi... Tabi mantikli bir stopta taninlanmali.. . Bilemedim sahsen..
    Çok teşekkür ederim.

7. Dönüş emaresi gelince bende riske girip kallavi ceton atıcam makinaya, bugüne kadar kaşık kaşık verdiğimi kepçe ile alma düşüncem var, henüz dönüş emaresi yok malesef ralli tüm hızıyla devam ediyor şimdilik nerden döner belli değil
    Hamdım Piştim Yandım

8. Ben daytrade e dondum son stoptan sonra.. Marjli poz yakalarsam tasirim yoksa simdilik boyle..

Sayfa 994/1000 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •