Sayfa 213/674 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Beyler elimde tek bir lot bile ASELSAN yok ama size şunu soyliyeyim. Dün ASELSAN üzerine oynanmış olabilir. Maliniza bence daha çok sahip çıkın saygılar bol kazançlar.

***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
    Bu yazıdan sonra başladı her şey çok bariz belli etti kendini arkanıza yaslanın beyler elimde yine yok ama sonuna kadar yaninizdayim çok çekti ASELSAN tahtasındakiler şimdi meyve yeme zamanı geldi ben bunun başlangıç olduğunu düşünüyorum eğer elimde guvendigim hisse olmasa değil buradan %10 yukardan bile alırdım aselsani

***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    69 milyn satışın 14 milyonu tavandan. Ve hala tavan. Muhtemelen 40 küsürlerden alan ky lanet edip satıyor. Umarım banka ralli lerine benzer kısada 2 ye katlar.

3. Flama hedefi 50'ye gelsin bakalım.
    Sabır.

İhracat lisansları ve üretim/tedarik zinciri yönünden caatsa hikayesine ben önem veriyorum.

Sektörü ve dinamiklerini bilmeden çok gaz veren oluyor. Dikkatli ve tedbirli olmaktan zarar gelmez.

Tüm paydaşlara bol kazanç dilerim.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 9 Eylül 2022 % 24,89. 8 Eylül 2022 % 24,74.
    Fark % 0,15. Hisse kapanış fiyatı: 29,32 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Flama hedefi 50'ye gelsin bakalım.
    Sabır.

İhracat lisansları ve üretim/tedarik zinciri yönünden caatsa hikayesine ben önem veriyorum.

Sektörü ve dinamiklerini bilmeden çok gaz veren oluyor. Dikkatli ve tedbirli olmaktan zarar gelmez.

Tüm paydaşlara bol kazanç dilerim.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=494

Gönderi 3948. ne gaz vermişim be. AB yi bile ısıtır.

Sektörü bilmem borsayı hiç bilmem zaten.

Tarihi zirvesi de 5,91 usd. 45 tl gördüğü zamanları bilmem ama bu finansallar ile 5,91 USD eder bu şirket orta uzun vade.

Hele ki 2023 ilk çeyrek SİPER u envantere girecekken. s-400 diye bir sorun zaten yok artık. Caatsaları da onların olsun.Zaten neyi verdiler ki.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 12-09-2022 saat: 13:49.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu tahta sahipsiz bırakılmış,az bi mal aldım hemen baskı kurdular ayıp bişii, böyle hoşgeldin olur mu
    O kadar baskının sonu tavan kaçınılmaz olur
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Tam 4 seas 1.6$ direncini zorladı geçemedi sonunda cuma 1,60$ üzerinde kapadı, 1,60$ seviyesinin kalıcı destek olması dileğiyle herkese hayırlı olsun yeni sağlam direncimiz artık 1,8$ seviyeleri diyelim.

Sn Junge; bu defa 1.80 filan hikaye olacak bugunkü işlem hacmine bakılacak olursa

Şaka bir yana cok kuvvetli alımlar oldu İnşallah kamu bankalarındaki hareket buraya da yansır..

Asla yatırım tavsiyesi değildir..

8.  Alıntı Originally Posted by kenblock Yazıyı Oku
    her zaman derim çok güzel grafiği var, inşallah bunu fiyata da yansıtır
    ve beklentilerimiz gerçekleşmeye başlar

Sayfa 213/674 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz