Türk lirası pul olduysa biz ne yapalım
Türk borsasına döviz altın bakacaksın
Benim için hiç mahsuru yok
Hedef 2/3 senede 4 cent
2/3 sene beklemeden de 4 cent olabilir hiç mahsuru yok
Türk lirası pul olduysa biz ne yapalım
Türk borsasına döviz altın bakacaksın
Benim için hiç mahsuru yok
Hedef 2/3 senede 4 cent
2/3 sene beklemeden de 4 cent olabilir hiç mahsuru yok
Para spottan kazanılmıyor, vadelide voleyi vuruyorlar. Yani spotta 1 milyon lot aldıysa 1 tl ortalamadan, 3 tl ortalamadan 300 bin lot satması yeterli olur...kalan miktarı taşır...nasılsa hisselerin maliyeti sıfıra gelmiş olur...vadeliden kaldırdığı para da yanına kar kalır.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Halk b zamanın da kaç dolara halka arz oldu bakıverin bi
Bence satan sattığı için esas hareketi, patronlar, herif ve arbitrajcılar belirleyecek gibi.
Vadeli ve hisse fiyatı paralel gidince arbitrajcı için fiyat değişmemiş oluyor ekstra alım veya satım yapacak motivasyon olmuyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
O zaman ne diyoruz
Bas bas paraları the big longa
İyi vuruşmalar dilerim
Gözlerim görmüyor gün içi zor oluyor. İlgilendiğin hissede bak gün içi değişimlerini elle hesaplayabilirsin çok değişmiyor.
Bunu matriks vs anlık yayınlıyor olması lazım.
Mesela YKBNK'da 40 kuruş fark 50 oldu ama fiyat 100 kademe düştü desteğe geldi hemen alıp 3-4 kademeye satabilirsin, tabi çok yüksek riskli bir işlem, 100 kademe daha gerileyebilir.
İlk 5 hisse kritik çünkü yüklü poziyon var, TCELL ve SASA koymadım, orada arbitrajcının etkisi az olur fazla pozisyon yok. Yani orada arbitrajcıya güvenerek işlem yapılmaz adam kendini kurtarır sen ortada kalırsın.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri