Sayfa 144/1001 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Nasıl piyasa arkadaş tam kumar
    Koskoca kağıtlar bankalar spek kağıdı olmuş vay be

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kapitalist sistemin en büyük ve faydalı buluşlarından biri borsalar. Ne güzel sıfıra yakın marjlarla alıcı-satıcılar sürekli değişen fiyatlarla işlem yapıyorlar. Vadeli piyasalar ise bu pastanın üzerindeki çilek gibi.

Hırslarını kontrol edebiliyorsan, aç gözlü değil ve kısa yoldan zengin olma gibi bir aptallık yapmayacaksan, bu piyasalar büyük nimet.

Çocuğunuza ilk okuldan itibaren mütevazı olmayı, paranın her şey demek olmadığını, zengin olma, lüks yaşama, marka tutkunu olma gibi tuzaklara düşmemeyi, uygulamalı olarak öğretin.

Ve 18 den itibaren finansal piyasalarda işlem yapmaya başlasın. Ama kumarbaz gibi değil, yatırımcı gibi. Kısa yoldan Zengin olmak için değil, birikimlerini reel olarak arttırabilmek için işlem yapsın.

Buffet ne demiş, neden insanlar senin gittiğin yoldan gitmiyor ve çoğunlukla başarısız oluyorlar sorusuna, "çünkü yavaş yavaş zengin olmak istemiyorlar" demişti. Çok doğru.

Finansal okul yazarlık dersleri liselerde okutulmalı. Ve şu hesap tüm öğrencilere yaptırılmalı. Yıllık %10 reel kazanç ile 30 sene sonra paranız reel olarak kaç katına çıkar? Buna bileşik getirinin gücü de deniyor.

Neyse, ben arada bunları yazayım..siz goy goya devam edin..viop dan uzak durun burası batakhane demeye devam edn.
    Borsa av tüfeği gibidir.ustaysan uçan kuşu kuzgunu acemiysen kendi etini budunu vurursun.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Nasıl piyasa arkadaş tam kumar
    Koskoca kağıtlar bankalar spek kağıdı olmuş vay be

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Vakif cozemeye ugrasiyor arada tabani.

Ozeller de sirayla.. amaclari ne acaba

Gun sonunu merak ediyorum

4. 15:30 Amerika Üfe var

5. Borç muhabbetini şöyle dusunseler tilsimi cozecekler. Borç var tamam ama kim borçlu yurtdışına devlet ve bankalar çoğunlukla da bankalar. Bankaların ciddi çoğunluğu yabancı da.

Peki borç veren kim çoğunlukla Avrupalı bankalar yani bizim banklarin sahibi.

Bir de seçime 8 9 ay kalmış. 2018 den beri yol yol değil diyorlar tr de kredi bayağı olursa kendi bankalari üzerinden gelecek risk olduğu ucin ceviriyorlar. Seçime 8 9 ay kala yani bir ümit varken borcu cevirmeyelim batan batsın , ha Avrupalı bankalar da etkilenecek mis çok ta tinnn denecekmis bosporos dinlersek.

Olaya 2001 ve öncesi gibi bakmamak gerek diye düşünüyorum. Artık yabancı da bu kadar banka varken onlar da gemide. Ha faizi arttirirlar vs vs ama çevirmemek gibi birşey olmaz bence.

6.  Alıntı Originally Posted by denzi Yazıyı Oku
    Öngörülerin ciddi anlamda kötü .

Bir ara twitterda takip ediyordum sürekli zirveyi işaretlemeye çalışıyordun. Fena patladin sonra.

Bence bu sahsi dinlemeyin. Ben engelledim.
    Senin gibilere engeli basıyorum, o yüzden buralardaki gibi rahat rahat yazamıyorsunuz o mecralarda. Tepe işaretliyormuşum, peh, sen önce okuduğunu anla!

önceki nickini söyle bir de...batıp, rezil olup yeni adlarla yazmaya başlamayın.

Ben 99 dan bu yana bu nick le burada yazıyorum..bugüne kadar da battım, kaybettim diye ağlamadım..az ama öz kazandım, çoğunlukla kazandım ama.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    thebigshort nerede?

EREĞLİ alalım mı?

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Senin gibilere engeli basıyorum, o yüzden buralardaki gibi rahat rahat yazamıyorsunuz o mecralarda. Tepe işaretliyormuşum, peh, sen önce okuduğunu anla!
    Yazsan ne olur ya yazmasan ne olur?

Twitterinda zirve bulmaya çalışıyordun. Bir ara buldum havasina da girdin. Sonrasi roket...

Geçmiş olsun. Emekliliginde git torunlarla oyna. Borsa senlik degil.

Hayde.. daha da yazmam sana

Sayfa 144/1001 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •