Sayfa 580/691 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Akbankım taban, işbankım taban, ıcbct tabana yakın daha ne isteyim

Alıntı Originally Posted by sta Yazıyı Oku
    Bende bunu diyecektim bunların aziz islam diniyle yakından uzaktan alakaları yoktur o yüzden seçtiğimiz kelimelere dikkat etmekte fayda var İslam arı durudur pisliklerle yan yana gelmez.İslamda üç kağıtçılık vurgunculuk kul hakkı yemek alavere dalavere yoktur.ihlas gibi kiler gibi insanlar müslüman görünümlü şeytan mintanı giymiş munafıklardır.ihlasın ne mok olduğunu enver abileri tgrt yi kurduğunda görmüştük.sonra ihlas finansta milletin anasını nasıl ağlattığını borsaya arz ettiği boktan hissesi ile nasıl vurgun yapıp milletin ocağına incir ağacı diktiğide malum.Bu hisenin sahibi iblislerde bundan aşağı değil bu haramzadeler er yada geç cezalarını bu dunyada olmasada ahirette cehennem ateşiyle ödeyecekler
    Aynen katılıyorum.Az bile.
    Ama sorun bu hisseleri alanlarda asıl.talep olmasa arz olamaz zaten(

3. Bir risk de ben aldım tabana yakın yerden ekgyo ya daldım bakalım kısmetimizde ne var
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

4. Üzüldüm Sn. ŞEKERLİ ama bunun tavanı da var borsa bu, inşallah o da olur.
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Akbankım taban, işbankım taban, ıcbct tabana yakın daha ne isteyim
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

5.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Üzüldüm Sn. ŞEKERLİ ama bunun tavanı da var borsa bu, inşallah o da olur.
    Tarih deli cesareti olanların mezarlarını yazıp duruyor zaten, sıkıntı yok para bu kazanırsın da kaybedersin de.. Yeterki sağlığına birşey olmasın ( züğürt tesellisi ) ytd

6. Ben de aldım biraz, buralardan zarar ettirmez.. YTD

Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    Bir risk de ben aldım tabana yakın yerden ekgyo ya daldım bakalım kısmetimizde ne var

7. EKGYO 4.06 AL 4.14 SAT 10 dakikada yüzde 2 kar.. böyle bir piyasa yok. YTD

8. PALA çıldırdı..

Sayfa 580/691 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •