Sayfa 1094/1122 İlkİlk ... 9459499410441084109210931094109510961104 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 8,745 - 8,752 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Bunlara parası yetmeyenlere Muğla/Antalyadan iyisi yok

2. Türkiye de ucuz kalan yerler gümüldür, yoncaköy, ürkmez, Mordoğan, Karaburun kaldı diğer yerlere nazaran sakin ve sessiz kasabalar ama yine de eşine sormalısınız bazı eşler uzun süre orada kalmak istemeye bilir yazın en fazla 6 ay diyebilir. Ben gümüldür de kalmıştım 1 yıl kafamı dinlemiştim ama o zamanlar bekardım.

3. Güney çok sıcak kuzey de soğuk olur. Ve pahalı

4. Yurt dışı dersen Prak, Budapeşte, güney İtalya, güney İspanya, Tunus ve Fas ben buraları gezdim 2,3 de kaldım çok beğenmiştim. Fakat gecinecek kadar gelirin olacak.

5. Türk lirasının değer kaybetmesiyle ilgili turistlerin çektiği videolara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Türkiye'yi ziyaret eden bir turistin "2 Euro ile neler yedim" videosu yüz binlerce kez izlendi.

https://twitter.com/aykiricomtr/stat...cwdCnuBWw&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Adam kendini ayricalikli goruyor demek ki sefim..

Ben frankofonum diyor...

Buyukelcileri de tanirim diyor...

Rusen'e bunu yapanlar bize neler yapmaz sefim??

Ben korktum bu isten, hic basvuru yapmasam mi ne dersin??

Syg,
    sn dudu, sana yunan adaları yeter.
    yazımdan da anlaşılıyordur sanırım: istediği zaman avrupa ya giden, uzun süre kalabilen elit kesim, ülkenin araplaşmasını niye dert etsin?

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Lizbon\da köpekbalıkları var. İspanya\nın gv şartları daha kötü ama düşünülebilir köpekbalığı takıntınız varsa
    İspanya malaga tarafında güzel villalar var ancak yazları çok sıcak hatta avrupanın en sıcak bölgesi burası:-) yaz aylarında susuzluk yaşanıyor ve zaman zaman su belli saatlerde veriliyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 1094/1122 İlkİlk ... 9459499410441084109210931094109510961104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •