Sayfa 232/679 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 5426 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Baya baya önce Sağlık bakanlığı görüntülenme cihazları ihalesi vardı, ne oldu bilen var mı ?
    Sağlık sektöründe kullanılan cihazların çoğu Alman Japon menşeli bildiğim kadarıyla. ASELSAN bu konuda birşeyler yapacaktı ama takip edemedim. Bu konuda bilgisi olan işi takip eden varsa bizimlede paylaşırsa sevinirim

2. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Baya baya önce Sağlık bakanlığı görüntülenme cihazları ihalesi vardı, ne oldu bilen var mı ?
    Sağlık sektöründe kullanılan cihazların çoğu Alman Japon menşeli bildiğim kadarıyla. ASELSAN bu konuda birşeyler yapacaktı ama takip edemedim. Bu konuda bilgisi olan işi takip eden varsa bizimlede paylaşırsa sevinirim

MR teknolojisi ile ilgili servis ve kurulum yapan bir ekiple konuştum.
    Mevcutta olan firmalar geniş bir kurulum destek ve bilgi ağına sahip, aselsan elbette bu teknolojileri yapar, ancak mesele yapmak değil, yaptıktan sonraki kurulum destek servis ağı oluşturmak eğitim verebilmek, sağlık alanındaki taleplere uluslar arası bir standartla çözüm üretmek. tabi buda bir iş yükü, ayrıca ayrı bir kulvar ve rekabet.

4. City mi satıyor yine Bi 30 40 milyon daha azalsa hisse rahatlar bence
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    MR teknolojisi ile ilgili servis ve kurulum yapan bir ekiple konuştum.
    Mevcutta olan firmalar geniş bir kurulum destek ve bilgi ağına sahip, aselsan elbette bu teknolojileri yapar, ancak mesele yapmak değil, yaptıktan sonraki kurulum destek servis ağı oluşturmak eğitim verebilmek, sağlık alanındaki taleplere uluslar arası bir standartla çözüm üretmek. tabi buda bir iş yükü, ayrıca ayrı bir kulvar ve rekabet.
    Haklısın mutlaka yaptığı ürünün arkasında durması gerekecek srvisi garantisi eğitimi ile. İlk etapta yurt dışındaki pastayı yedirmezler eski köklü firmalar tabiki ama en azından ülke şzden başlansa gerisi gelir kesinlikle. İnanılmaz paralar ödeniyor bu aletlere. Uyduruk olarak görebileceğimiz sedyeye bile yurt dışına ne paralar ödendiğine şahit oldum ve inanılmaz şaşırmıştım. Karmaşık ve rakabet seviyesi yüksek bir alan ama umarım bu konuyu ciddiye alır ve en kıs sürede piyasaya hızlı bir giriş yapar aselsan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELSAN yabancı oranı 15 Eylül 2022 % 24,86. 16 Eylül 2022 % 25,17.
    Fark % 0,31. Hisse kapanış fiyatı: 33,80 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. Herhalde buraya kadarmış.
    1,8$ üzerinde sadece 2 gün dayanabildi. Bugün 1,80$ altında kaparsa 1,60$ desteğini mutlaka test eder orada da tutunamazsa 1,40$ şimdilik sağlam destek

8.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Herhalde buraya kadarmış.
    1,8$ üzerinde sadece 2 gün dayanabildi. Bugün 1,80$ altında kaparsa 1,60$ desteğini mutlaka test eder orada da tutunamazsa 1,40$ şimdilik sağlam destek
    Şahsi kanaatim Silkeleme devam ediyor Trend değişimi oluyor Malum..

29.20 üzerinde Pozitif trend devam edecektir Kısa orta ve uzun vade için

Asla yatırım tavsiyesi degildir..

Sayfa 232/679 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •