Sayfa 303/1001 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop XLIV

USDTRY Swaps are getting massively squeezed today.
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. KAP: SISE [ ] TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1064120 Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

08.09.2022 tarihli 10.000.000.000-TL ihraç tavanı dahilinde Şirketimizin, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 270 gün vadeli 1.500.000.000-TL nominal değerli finansman bonosu vade başlangıç tarihi 16 Eylül 2022, itfa tarihi 13 Haziran 2023 olacak şekilde gerçekleştirilmiştir.

3. Morgan Stanley, Erdemir için tavsiyesini ve fiyat hedefini indirdi.

Morgan Stanley, Erdemir için tavsiyesini Equal-weight'den Underweight'e ve fiyat hedefini 34.40 TL'den 29.00 TL'ye indirdi.

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Çok mu iyisiniz de yardım diliyorsunuz anlamadım.

Yardım dilenecek o kadar çok kişi var ki.

Mesela parası olmadığı için borsaya giremeyenler için yardım dileyin daha iyi.

1 ayda 3x olmuş kağıtlara kredili malla giren ya da işlem yapan başına geleni sonuna kadar hak etmiştir ve dilense dilense bunlar için ancak akıl fikir dilenir.
    işine bak bu kadar böbürlenme bir gün öyle bir duruma düşersin ki AKIL FİKİR isyeteyecek zamanın olmaz.
    Bu yüzden önce paranı sonra aklını alırlar.
    insanları düşündüğüm için ben öyle yorumladım karşındakileri bildiğim için.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. İscnin mirden çıkması acaba yaptırımlar mi geliyor. Malum cenazeyi gömmeye gitmedik. Şangay beşlisine gittik. Oraya gireceğimizi söyledik. Bunun bir karşılığı olacak haberini almış olanlar satabilir. Doların 18 den 10 a düşüp çıktığı durum borsa için planlanıp dolarda olanları buraya çekelim planı da olabilir. Yada biri poku yedi onun ceremesi. Yada Rusların bizdeki cambazlarla operasyonu buda olabilir. Ama buradan çıkan paranın USD ye gitmesinden korkarlar. Kkm nin parası USD ye giderse akılları çıkar. Ne edip edip bunu düzeltecek ya jöleli ya biri illaki ..

6.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Çok mu iyisiniz de yardım diliyorsunuz anlamadım.

Yardım dilenecek o kadar çok kişi var ki.

Mesela parası olmadığı için borsaya giremeyenler için yardım dileyin daha iyi.

1 ayda 3x olmuş kağıtlara kredili malla giren ya da işlem yapan başına geleni sonuna kadar hak etmiştir ve dilense dilense bunlar için ancak akıl fikir dilenir.
    Sular yükseldikce,
    herifler trend yukarı doğru fışkırttırırken elindeki mal ile yetinmeyip günici kredili mal alarak bu rallide paralarını katlamışlardır. Olan şortculara olmuştu dımdızlak bırakmışlardı.memedabi geldi ocağımıza incir ağacı diktiydi.
    Sular çekilince,
    herifler artık kredili mal almazlar bu saatten sonra trend döndüğü için
    Memedabi son gelişinde lönkcülerin ocağına incir ağacı dikecek dediydim, lönkcü varsa geçmiş olsun, borsada olur böyle vakalar
    Ocağınıza incir ağacını diken memedabi dir.
    Vob yapmayın
    Bu işler paraynan değil sıraynan
    Hamdım Piştim Yandım

7. Akbank Tekaüd Sandığı belki destek atar, 8 milyon lot 18.93'den satmıştı.

Alım yapmaz ise öncelik spekülatörün sıfırlanması olabilir.

Ne SPK, ne şirketler, ne aracı kurumlar, ne de "tekaüd sandıkları" spekülatöre destek çıkmıyor diyebiliriz.

Destursuz işlem yaptı belki de.

Bundan sonra yerli kurumdan kimse büyük iş yapmaz, belirli bir limite gelince musluklar kısılıyor, bilgiler ifşa ediliyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. ABD'de rekor iflas*

1. Victoria's Secret iflasını ilan etti.
    2. Zara 1.200 mağaza kapattı.
    3. La Chapelle 4391 mağazayı geri çekti.
    4. Chanel üretilmiyor.
    5. Hermes üretimi durdurulmuştur.
    6. Patek Philippe üretimi durdurdu.
    7. Rolex'in üretimi durduruldu.

Benim tavşan(avatar)kulağını karşı bakışa göre sola yatırdı.
    Listenin devamı alttaki linkte.(durum çok vahim gözüküyor)

https://twitter.com/momo76310741/sta...21141134557184

Sayfa 303/1001 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •