Sayfa 174/218 İlkİlk ... 74124164172173174175176184 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Iyice kafayi usutmussunuz. Abi, uzun cagatay boru deeldir. Bunnar oyle onun bunun lafiyla hareket edecek adamlar deel. Bunlar zemaninda borsadan kulli para kaldirmis adamlar. Borsa aleminin piri kuzudur. Uzun Cagatay da kuzu kadar olmaz ama kendi analezini yapabilen adamdir. Bunnar bir araya gelseler kavga cikar. Hayal alemlerinde yasamayin...

Kuzu hocami hayatimda bir kez gorduysem serrefsizim. Ama 10 yildan fazla zemandir forum aleminden taniyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Iyice kafayi usutmussunuz. Abi, uzun cagatay boru deeldir. Bunnar oyle onun bunun lafiyla hareket edecek adamlar deel. Bunlar zemaninda borsadan kulli para kaldirmis adamlar. Borsa aleminin piri kuzudur. Uzun Cagatay da kuzu kadar olmaz ama kendi analezini yapabilen adamdir. Bunnar bir araya gelseler kavga cikar. Hayal alemlerinde yasamayin...

Kuzu hocami hayatimda bir kez gorduysem serrefsizim. Ama 10 yildan fazla zemandir forum aleminden taniyorum.
    Havalar çok sıcak kafayı üşütmek bu havada zor olur, kışa kısmetse olur diyelim, bu Uzun Çağatay yazdıklarına sadık kalıp yatırım yaptıysa Nasrullah Ayhan gibi "Borsa Kralı" diye kitap yazar yakında, malum parasız kalınca satılacak tek şey anılar oluyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Iyice kafayi usutmussunuz. Abi, uzun cagatay boru deeldir. Bunnar oyle onun bunun lafiyla hareket edecek adamlar deel. Bunlar zemaninda borsadan kulli para kaldirmis adamlar. Borsa aleminin piri kuzudur. Uzun Cagatay da kuzu kadar olmaz ama kendi analezini yapabilen adamdir. Bunnar bir araya gelseler kavga cikar. Hayal alemlerinde yasamayin...

sen yaz muhabbete dalma seviyoruz seni diyoruz.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    sen yaz muhabbete dalma seviyoruz seni diyoruz.
    iyide nerde bu GUZU kurtlar yemediyse nerde?😄

5. Intellihub @intellihubnews

#Vatican police ‘break up gay orgy’ at home of one of #Pope Francis’ advisors

6. ayva göbek güzel yakaladın be.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. habere bak.

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi ben anelezimden eminim yine shortlayacem...Deve tuzagi abi...

Yaliniz 2, 5 aylik sikinti, saglik sorunlarina sebep oluyore...

Antibiyotige karsiyin ben...Bir bardak suyun( su 42 derece olcek) bir seker kasigi tuz, bir seker kasigi karbonat koyup, suyu burnuna cekip iyice yikacen, tikanikligi acmaye calisceyn. Ayni sudan gargara da yapabilirsin.

Stres kotudur be ya...Dikkatli olun....

Burunu temizlediğimiz suyu gargara mı yapacağız ... bööhuygghh

Gubaklı ayva Tarihin içine ettin cOĞRAFYANIN İÇİNE ETTİN eDEBİYATI BİTİRDİN Dostoyevskinin güzelim romanlarını "Dul bir kadının anıları"na sığdırdın ,borsayı zaten hatmettirdin malumumuz ..ve fakat bulaşmadığın bi sağlık dı artık TIP ın içine de ettin ya ne diyeyim
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 174/218 İlkİlk ... 74124164172173174175176184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •