Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9598 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hocam s8mdi bisey soyleyip yanlis yonlendirmek istemem.

Yzun vade grafiginiz 2012ye kadar gidiyor. Duseni kirmasi bu kadar uzun surduyse pozisyon almak icin brlkide acele etmemek lazim birkac hafta beklemek gerekebilir. 2015ten bugune bakarsaniz duseni henuz kirmamis mesela. Hatta cok trend icinde olmadigi bile soylenebilir.

Kisa vade icin 5dklik grafigi dikkate almak yaniltici olabilir cunku cok kisa bir vade sizinde dediginiz gibi.

Son gun hacmi guzelmis. Bunlar benim sahsi amator dusuncelerim. Ben bu grafige gore pozisyon alirken temkinli olurdum.

Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    ESCOM çok kısa vade... ( 5 dk.) - Düşen kama yukarı kırıldı.
    ]

ESCOM çok uzun vade (Haftalık) - Düşen trend yukarı kırıldı ve onayını da aldı.
    ]
    Hocam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by emredalgic Yazıyı Oku
    Hocam s8mdi bisey soyleyip yanlis yonlendirmek istemem.

Yzun vade grafiginiz 2012ye kadar gidiyor. Duseni kirmasi bu kadar uzun surduyse pozisyon almak icin brlkide acele etmemek lazim birkac hafta beklemek gerekebilir. 2015ten bugune bakarsaniz duseni henuz kirmamis mesela. Hatta cok trend icinde olmadigi bile soylenebilir.

Kisa vade icin 5dklik grafigi dikkate almak yaniltici olabilir cunku cok kisa bir vade sizinde dediginiz gibi.

Son gun hacmi guzelmis. Bunlar benim sahsi amator dusuncelerim. Ben bu grafige gore pozisyon alirken temkinli olurdum.

Hocam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok uyanık ve temkinlisin takdir ediyor. Katılıyorum bekle ve gör çünkü bu escom...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •