Sayfa 28/180 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 217 - 224 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. bence piyasa da benim gibi düşünerek bu söylediklerimi görmek isteyecektir...ikinci çeyrekteki karın tesadüfen oluşmadığını üçüncü çeyrekte gelecek güzel bir bilanço ile teyit ederse ?? piyasa buna kayıtsız kalmayacaktır...nedeni bu sektördeki şirketlerin büyüme potansiyellerinin çok yüksek olmasıdır...yeter ki doğru bir yol tutulmuş olunsun...teknosa iyi yönetilirse güzel karlar yapabilir...ki bence iyi yönetildiğine dair güzel işaretler oluşuyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ilk çeyrek ciro....2,8 milyar......net kar......58 milyon
    ikinci çeyrek ciro....3,5 milyar....net kar.....134 milyon

üçüncü çeyrekteki ciro 3,5 milyarın üzerinde , net kar da 150 milyonun üzerinde olması yeterlidir...önemli olan artan bir trendin görülmesidir...trend arttığı sürece işler iyiye gidiyor demektir ve buda teknosanın büyüdüğünü gösterecektir...
    benim tahminim 4,3 milyar ciro 188 milyon ve üzerinde çeyreklik kar.

3.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Çok mümkün çünkü e-ticaret büyümesi ve okul açılışı bu çeyreğe denk geldi.

6 aylık karı kadar kar beklentim var bu çeyrekte. 191.000.000 TL!

4. sayın maharaj ve sayın steafan çok güzel tahminler yapmışsınız...tahminleriniz de birbirine çok yakın...ben de bu ay bitiminde tahminimi yapayım...ama ikiniz de adeta içimden geçirdiklerimi yazmışsınız... ben çıtayı biraz düşük tutuyordum ki aklımdan geçenler biraz süpriz olsun...ama sizler süprizi açığa çıkardınız gibi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    iklimsanın cirosu ve karı buna dahil mi dostum..??

6. Değerli hocalarım 180 ve üzeri kar demek bizim uçmamız anlamına gelir..150 ve üzeri gelecek karlar eğer düzenli olursa bizi 3-4 fklı rakamlara düşürür bu fiyatlar çok ucuz kalır... Temennimiz sizin haklı çıkmanız

7.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    Değerli hocalarım 180 ve üzeri kar demek bizim uçmamız anlamına gelir..150 ve üzeri gelecek karlar eğer düzenli olursa bizi 3-4 fklı rakamlara düşürür bu fiyatlar çok ucuz kalır... Temennimiz sizin haklı çıkmanız
    ben de maharaj da steafan dostumuz da boş yatırımcılar değiliz...belli bir tecrübemiz var...şimdiden bu kadar geldi bilin...

tabi sayın kazançkapısı dostumuzun da fikirleri çok değerli...bence o hepimizden daha iyi tanıyor şirketi...onun da tahminlerini öğrenmek isteriz...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    iklimsanın cirosu ve karı buna dahil mi dostum..??
    iklimsa için çok şey benim gözümde çok bilinmeyenli denklem gibi. şirketten bi randevu alıp gitmeyi düşünüyorum ama ne kadar bilgi verirler ya da randevu verirler mi bilmiyorum. elektrik pahalı olduğu sürece özellikle küçük işletmelerin ges kurdurması zaruri olacaktır. iklimsa ve akbank işbirliği ile bunda ne kadar yol katedeceğiz bakalım.. uzun zaman ortak olduk bu şirkete. ben ve yakınımdaki çok kişi hatırı sayılır miktarda aldılar. hisseleri dolaşımdan çekmiş olduk. ayrıca kişisel fikrim biraz debelenir sonra tekrar yürür tknsa bence.

Sayfa 28/180 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •