Sayfa 29/180 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 225 - 232 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    iklimsa için çok şey benim gözümde çok bilinmeyenli denklem gibi. şirketten bi randevu alıp gitmeyi düşünüyorum ama ne kadar bilgi verirler ya da randevu verirler mi bilmiyorum. elektrik pahalı olduğu sürece özellikle küçük işletmelerin ges kurdurması zaruri olacaktır. iklimsa ve akbank işbirliği ile bunda ne kadar yol katedeceğiz bakalım.. uzun zaman ortak olduk bu şirkete. ben ve yakınımdaki çok kişi hatırı sayılır miktarda aldılar. hisseleri dolaşımdan çekmiş olduk. ayrıca kişisel fikrim biraz debelenir sonra tekrar yürür tknsa bence.
    aldığın bilgleri bizimle paylaşırsan seviniriz..özelikle iklimsa bizim için de tam bir kapalı kutu....o kutuyu açıp incelemek gerekiyor...potansiyelini öğrenmek gerekiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aldığın bilgleri bizimle paylaşırsan seviniriz..özelikle iklimsa bizim için de tam bir kapalı kutu....o kutuyu açıp incelemek gerekiyor...potansiyelini öğrenmek gerekiyor...
    Burda bilgiler var ama mini etek misali olmuş biraz.
    Çok şey anlatmış anlamak istediğimiz noktayı anlatmamış.

https://www.akbankinvestorrelations....dak/640/1766/0

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    zararın çok değil dostum..satıp çık bence..sana teknosa dışında daha 500 hisse var....
    açıkcası bin lot hisse alıp gelip buraya üşenmeden yazıp hisseyi kötülemek bence art niyet. normal bir insan davranışı değil hiç. bizim borsacılar bi garip.

4.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    açıkcası bin lot hisse alıp gelip buraya üşenmeden yazıp hisseyi kötülemek bence art niyet. normal bir insan davranışı değil hiç. bizim borsacılar bi garip.
    art niyet olduğunu biliyorum zaten.... ama bu art niyeti kime karşı bilemiyorum...hisseye karşı mı yoksa buradaki birilerine karşı mı ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Tahtasının kalemşörleri buraya geldiyse kimse korkmasın, kaldıki şahsıma grafik dışında dedem mezardan çıksa dinlemem tanımam

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Burda bilgiler var ama mini etek misali olmuş biraz.
    Çok şey anlatmış anlamak istediğimiz noktayı anlatmamış.

https://www.akbankinvestorrelations....dak/640/1766/0
    Girişteki özet durumu anlatmış. Gerisi biraz banka ve iklimsa reklamı olmuş. [emoji116]

"Akbank ve İklimsa, güneş enerjisi paneli talebinde bulunan kurumsal, ticari, KOBİ ve bireysel segmentteki tüm müşterilerine özel çözümler geliştirmek için bir araya geldi. Çatı GES finansmanında tüm segmentlere yayılan en geniş kapsamlı, alanında ilk ve tek olma özelliğine sahip bu iş birliği ile Çatı GES kurulumlarının finansmanında özel ürün ve fiyatlar sunularak düşük karbon ekonomisine geçişin hızlandırılması amaçlanıyor."
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by TheTaurus Yazıyı Oku
    Girişteki özet durumu anlatmış. Gerisi biraz banka ve iklimsa reklamı olmuş. [emoji116]

"Akbank ve İklimsa, güneş enerjisi paneli talebinde bulunan kurumsal, ticari, KOBİ ve bireysel segmentteki tüm müşterilerine özel çözümler geliştirmek için bir araya geldi. Çatı GES finansmanında tüm segmentlere yayılan en geniş kapsamlı, alanında ilk ve tek olma özelliğine sahip bu iş birliği ile Çatı GES kurulumlarının finansmanında özel ürün ve fiyatlar sunularak düşük karbon ekonomisine geçişin hızlandırılması amaçlanıyor."
    Üretim tarafında olmayacak sanki. Sadece kurulum yapacak ben öyle anlıyorum.

8. sayın bozoklu biraz önce geçmişte yazmış olduğun mesajları okudum...sırayla tire,turcas ve tekfene ana avrat düz gitmişsiniz...anladığım kadarıyla tez canlı birisiniz borsada...hareketli ve tavan tavan giden hisselere kancayı atmak istiyorsunuz...genelde çok zararda olan yatırımcıların psikolojisidir bu...geçmişte ben de bu psikolojiyi çok yaşadım...tabi o süreçte iki tane de sermayemi kayıp ettim..

borsa kaliteli hissede henüz hisse hareket etmemişken (veya çok az hareket etmişken) posizyon alıp sabır ile beklemekten ibarettir...bunu yapmayanı bu borsa çiğ çiğ yer...bu kansız spekler kimseye acımazlar...tahta üzerinde kademeler ile forumlarda da algılar ile oynarlar....

size tavsiyem teknosada sabır edin...teknosa henüz bebek...bilançoları geldikçe hisse güzel çıkacak..sabır etmeyi öğren dostum...maliyetin de kötü değildir...en azından iki bilançoyu gör öyle karar ver...hemen satıp da zararını realize etme...aksi halde zararını kolay kolay çıkaramazsın..

ben sana başarılar diliyorum...seni de çok iyi anlıyorum...tıpkı bir zamanların kekosu...zarar ettikçe daha riskli işlemler yapan keko ...ve sonunda iki tane sermayeyi bitiren keko....

Sayfa 29/180 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •