Originally Posted by
cido
hocam zaten sasa ve yunsa örneklerinden ağzım o kadar yandı ki şimdi çevredeki arkadaşlarıma diyorumki: sabancının sattığı borsaya kote olan hangi şirket varsa onu alıp, satmayacağım( dini hassasiyetten dolayı almayacaklarım hariç).
benim de dini hasasiyetlerim var..mesela uçacağını bilsem banka ve sigorta şirketleri almam...ki bu banka rallisinde almadım da...bu konuda da pişman değilim...onun dışında holdingler ucuz kalmıştı alınabilirdi...ben buna rağmen gesan ve teknosada kalmayı tercih ettim...çünkü bu iki hissede potansiyel çok yüksek...her ne kadar şu anda teknosa bunu pek göstermiyorsa da vakti geldiğinde bunun herkes tarafından görüleceğini tahmin ediyorum...
çağımızın en önemli sektörlerinden biri e-ticaret ve yenilenebilir enerjidir...sonrasında yazılımlar gelir ama bu yazılımlar pandemi de yapacakları primi yaptılar...artık bu süreçte o primleri hazm etmeleri gerekiyor...teknosa ise henüz doğru dürüst prim yapmamış bile....ancak son üç çeyrektir kar yapmaya başlamış....buna rağmen dikkatleri çekememiş...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri