Sayfa 560/1002 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

fed in veriye bakarız soylemi onemli ,yani enflasyon verisinde dusus egilimi olursa ,faiz artış hızını yavaşlatabilir.abd enflasyonu bu seviyede kalması veya yuksek egilimi surerse ,abd için borsa ların ıyiyi fiyatlayabilecegi başka seçenek yok

2. abd borsalarında da fon seçimi önemli yalnız. bir elektrikli araba fonu ipj yükselişteki bir sektör, internet teknolojileriyle alakalı olan aft ile aynı değil. ipj ayı sezonu başladığından beridir usd bazlı yatay gitmiş lira bazlı %85 yazmış faizde durmaktan iyidir. toplamakta fayda var buralardan. evet ortam karamasar ama karamsarlık bittiğinde zaten alıma fırsat vermezki, bu işin raconu gece karanlığında elinle fenerle toplamak elmaları. gündüz herkes yağmalar zaten. yani tamam klasik foncunun refleksi geçmiş düşüşlere bakıp düşüşlerin ortalama 1,5-2 yıl sürdüğünü görüp ona göre karar vermek ama muhtemelen dünyadaki yatırımcıların %90'ı bunu yapıyor şu anda. sürüye uymak mantıklı olmayabilir.

abd fonları bistin çok gerisinde kaldı diye burun kıvırmak yanlış olabilir, sepetin mantığı bu, yarın dünya piyasaları harekete geçerse millet parasını abd borsaları ve altına yatırmak için bistten çekebilir bu sefer bist düşer abd kar yazar. sepet yapacaksın.

3. Bir adet sp500 fonu
    Bir adet bist fonu
    Bir adet emtia fonu ideal

4. Teminat tamamlama sorunu ciddi boyuttaymış.
    https://www.odatv4.com/ekonomi/erdog...cikladi-251517

EKF PDD ve KIS
    tek gecerim, mali oraya yigiyorum yavas yavas

usd artarken ayni kazanci KIS veriyordu, tekrar cosarsa gene kazaniriz, son donem biraz dusuk idi
    EKF ise supriz kayiplar yaptiginda email attim firmaya, sabr edin banka lar zorunlu bulundurduklari mali bosaltti tekrar yukselecegiz yaniti alinca devam ettim ve iyi kazanc elde ettim su anda yuzde 50-60larda kazanc suruyor
    Bir ay sonra KKM den de cikip bunlara park edecegim, uc ayda bile yuzde 17 artamayan KKM de durmanin anlami yok artik (extra olmayinca KKM anlamsiz)

Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Ekf kira sertifikası fonu yüzde 44 oranında enflasyona Endeksli kira sertifikası bulunduruyor. Getirisi güzel. Nakdi orada tutuyorum. Pdd de alternatif olarak alınabilir.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Buraya gel dostum..

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=50332

Burasi genel ama orda ozel sohbet ederiz hani zenginler filan haha

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    GZN fonu dikkat çekici
    Salı günü düşüşü çok hafif sıyrıkla atlatmış(Kardeşi GZM kötü örneğin)
    Dünki getiriden de nasibini iyi almış
    Son dağılımda %30 civarı GARAN var üstelik(satmış da olabilir)

Aylik yuzde 1.98+ sizi tatmin ediyorsa sikinti degil ama ulkede yuzde 80 enflasyon varken biraz daha risk almayi degerlendirebilirsiniz...
    Borclanma kagitlarinda en fazla T+1 ile alip satma durumunu da gozden geciriniz..

Saygilarimla
    YTD asla degil

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nrg 0.064 getirmiş hergun böyle getirse nkolay ve on hesaptan iyi .geriye dönük 1 aylık görüyorduk ne guzel tablolarda.

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    EKF PDD ve KIS
    tek gecerim, mali oraya yigiyorum yavas yavas

usd artarken ayni kazanci KIS veriyordu, tekrar cosarsa gene kazaniriz, son donem biraz dusuk idi
    EKF ise supriz kayiplar yaptiginda email attim firmaya, sabr edin banka lar zorunlu bulundurduklari mali bosaltti tekrar yukselecegiz yaniti alinca devam ettim ve iyi kazanc elde ettim su anda yuzde 50-60larda kazanc suruyor
    Bir ay sonra KKM den de cikip bunlara park edecegim, uc ayda bile yuzde 17 artamayan KKM de durmanin anlami yok artik (extra olmayinca KKM anlamsiz)
    Bu 3 fon da qinvest portföye ait. Bir de elz fonu var katılım hisse senedi olarak. Ben fonlarını ve getirilerini beğeniyorum.

Sayfa 560/1002 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •