Sayfa 21/1001 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Oralar öyle olabilir ama İstanbul ayrı bir alem
    Saçma sapan fiyatlara kuyruğa girenleri görünce bende şalter attı zaten.
    Ben zaten ipin ucunu bıraktım ama sırf meraktan arıyorum yeni projeleri, 1+1 ve 2+1 nasıl oluyorsa hemen bitiyor, 3+1 ve yukarısı bulunuyor ama yanına yaklaşmak mümkün değil.

İşi büyüttüm İstanbul ümidim kalmadı Ankara'da bazı projeleri aradım.
    İstanbulla arasındaki fiyat farkları uçurum gibi.
    Ankaralılar bu yönden şanslılar.

2. Bu zaman da gayrimenkul almak
    16 tl tavan dan Halkbank almaya benzer.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. https://www.sozcu.com.tr/2022/emlak/...-fark-7381272/

İngiltere merkezli küresel gayrimenkul danışmanlık şirketi Knight Frank, global konut fiyatları endeksi 2022 ikinci çeyrek sonuçlarını yayımladı.

Dünyadaki 150 kenti kapsayan rapora göre, Türkiye'nin üç büyük şehri listeye damgasını vurdu.

Son bir yıllık fiyat artışına bakıldığında dünyada konutların en fazla değer kazandığı yer yüzde 184.9 ile İstanbul oldu.

Ankara yüzde 165.4 ile ikinci, İzmir yüzde 150.9 ile üçüncü, Miami yüzde 34 ile dördüncü sırada yer aldı.

Sağolsun AKP nin ekonomi bilgisi ve politikası sayesinde bir veride daha ilk üçü paylaştık.

4. olan Mimami de fiyatlar yüzde 30 artmış. Yani İstanbul Mimamiden bile 6 kat fazla artmış.

Ancak TR deki fiyatlar biraz da sanal. Bir kaç örnek dışında sadece tabela fiyatları.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Bu zaman da gayrimenkul almak
    16 tl tavan dan Halkbank almaya benzer.
    Halkbank yükselirken nerdeyse her gün uyardım.

5 Tl den 16.5 Tl ye yükseldi. Şu an 7.5 gibi. Eski fiyatına dönmesine 2 Tl kaldı.

Ben BİST in de kışın çakılacağını düşündüğümden Halkbank da 5 Tl lere geri gelebilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. "Yılın ilk 8 ayında MB'nin döviz alımlarıyla rezervi $28.7 milyar artmalıyken, $4.4 milyar arttı. Yani, ihracatçılardan alınan tüm dövizler (tahminen $40 milyar), artı fark tutarı $24 milyar = toplam $64 milyar döviz piyasaya kur kontrolü için satıldı." @burumcekci

https://twitter.com/e507/status/1573...nbHLZt7fA&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Olur mu öyle şey, peynir ekmek gibi satılıyor:-) haydi parası olanlar beton almaya koşun...
    En iyisi Gidivan'a soralim.

Verecegi cevabi tahmin edebiliyorsunuzdur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2022/emlak/...-fark-7381272/

İngiltere merkezli küresel gayrimenkul danışmanlık şirketi Knight Frank, global konut fiyatları endeksi 2022 ikinci çeyrek sonuçlarını yayımladı.

Dünyadaki 150 kenti kapsayan rapora göre, Türkiye'nin üç büyük şehri listeye damgasını vurdu.

Son bir yıllık fiyat artışına bakıldığında dünyada konutların en fazla değer kazandığı yer yüzde 184.9 ile İstanbul oldu.

Ankara yüzde 165.4 ile ikinci, İzmir yüzde 150.9 ile üçüncü, Miami yüzde 34 ile dördüncü sırada yer aldı.
    Artık yurtdışı borsalarında pozisyon alacağım. Özellikle yabancı para cinsinden temettü geliri elde etmek cazip geliyor. Gayrimenkul alırsamda İspanya, Portekiz, Kanada ya bakarım. Yurtdışı oturum ve vatandaşlık da almış olurum.

Bist deki son oyunlar beni daha da kararlı hale getirdi.

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=2366

Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    En iyisi Gidivan'a soralim.

Verecegi cevabi tahmin edebiliyorsunuzdur..

Syg,
    Fışkırıyeaaahh:-)

Sayfa 21/1001 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •