Sayfa 25/359 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2872 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. ARDYZ

Şu anda kullandığı kanalın logaritmik eğimini daha önce de yukarıdaki konsolidasyon bölgesine çıkarken kullanmıştı (tepelerinin ivme çizgisini baz alırsak)

Bakalım tahta yapıcımız kısa vadede tahmin ettiğim hareketleri yapacak mı? Eğer hareket beklediğim minvalde giderse sonrasına da bir tahmin yürüteceğim.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

2. EGSER

Kendisi için tayin edilen logaritmik kanal içerisinde yukarı yönlü ilerlemeye devam ediyor. Daha önceki yükselen üçgen görüntüsüne benzer bir görüntü var aynı zamanda. Kırılım sonrası hareketler de benzerlik arz edebilir diye umuyorum. YTD.
    Clausewitz

3. KONKA

biraz da fantazi deneyelim.. KONKA'da lineer yerine logaritmik bir bayrak hedefi bekliyorum (tamamen temel sebeplerle) YTD.

Durumu bozana kadar bu logaritmik kanalda takibe devam.
    Son düzenleme : deva-i dert; 27-09-2022 saat: 00:16.
    Clausewitz

4.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku

EGSER

Kendisi için tayin edilen logaritmik kanal içerisinde yukarı yönlü ilerlemeye devam ediyor. Daha önceki yükselen üçgen görüntüsüne benzer bir görüntü var aynı zamanda. Kırılım sonrası hareketler de benzerlik arz edebilir diye umuyorum. YTD.
    EGSER’de talep daralmasına bağlı olarak bazı hatların üretiminin geçici olarak durdurulmasına karar verilmiş. Hisse taban, tabandan satış verdik, hayırlısı bakalım. Portföydeki en beğendiklerimden birisi idi. Nasip.

5. Normalde yapmayı düşünmediğim, aşağıdan biraz daha ucuz maliyetli alma amaçlı, iki hissemde tüm hisselerimi elden çıkardım. Bunda EGSER’den oluşacak potansiyel kârdan kaybı ya da zararı telafi etme amacı güdüyorum. TUKAS 14.15 ortalama ile MERCN 22.27 ortalama ike portföyden şimdilik çıkarıldı. EGSER hala tabanda alıcı bekliyor. Muhtemelen bugün gitmeyebilir. Duruma göre bir taktik geliştireceğiz. EGSER’de durdurulan üretim kısmı toplam üretim hattının ne kadarını kapsıyor, stok birikimi ne durumda? Bu bilgilerin öğrenilmesi gerekli.

6. EGSER tabandan satışı saat 10.05 itibariyle koyduğum için bugün gitme ihtimali var. Eğer giderse şirketten istediğim bilgileri edinebilirsem, satışların ivmesini kaybettiğini gördüğümde tekrar girip girmemekte tereddütlüyüm. Daha önce de benzer durumlar yaşadığım oldu, ama her durum kendine has. Karar vermek zor.

7. 13.76 ortalama ile TUKAS'larımı geri aldım.
    Son düzenleme : deva-i dert; 27-09-2022 saat: 16:43.

8. MERCN'dan çıkan nakitle de YATAS'a dönüş yapmış oldum an itibariyle 17.70 TL ortalama ile. Satmış olduğum fiyat ile nerdeyse aynı fiyat (% 1 aşağısından). Ama MERCN'dan % 6 civarı daha ucuz ODR oluştuğu için an itibariyle, böyle bir karar almış durumdayım.
    Clausewitz

Sayfa 25/359 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •