Sayfa 143/210 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    skbnk taban bozdu
    bu iyi oldu 8 marj fark vardı kapanır inşallah.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    skbnk taban bozdu
    Pozisyon kapatmaya müsait değil viopla aradaki marj henüz çok yüksek.

ekleme: tskb de taban bozdu, umarım devam ederler tekrar yapışmazlar aşağıya

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Pozisyon kapatmaya müsait değil viopla aradaki marj henüz çok yüksek.
    TSKB de bozmuş, kapatmak için fırsat veriyor

4. Biraz riskli olmakla birlikte ben SKBNK spotu 2.14 den satıp, viop pozisyonum için de şartlı emirle fiyat 2.15 i kırarsa Piyasadan Limite AL emri verdim.
    Taban bozulmazsa short pozisyonu yarına taşımış olurum, ya da spot tekrar dibe vurursa tekrar spot alım yapılabilir bu şekilde.
    ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Biraz riskli olmakla birlikte ben SKBNK spotu 2.14 den satıp, viop pozisyonum için de şartlı emirle fiyat 2.15 i kırarsa Piyasadan Limite AL emri verdim.
    Taban bozulmazsa short pozisyonu yarına taşımış olurum, ya da spot tekrar dibe vurursa tekrar spot alım yapılabilir bu şekilde.
    ytd.
    Çok iyi fikir, iş yoğunluğundan takip edemiyorum pek, spot fiyatı da düşmüş ama tekrar aynı yere gelirse ben de yaparım bunu.

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ekim için ISFIN dışında %40 üstü oran veren yok, ISFIN de şu anda tavan civarında, teminat sıkıntısı çıkartmaya aday, pek istemiyorum almayı.
    Strese girmeden birkaç sakin hisseden paçal yapılırsa %35 getiri ancak görünüyor.
    Cumayı beklemekte fayda var.

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Çok iyi fikir, iş yoğunluğundan takip edemiyorum pek, spot fiyatı da düşmüş ama tekrar aynı yere gelirse ben de yaparım bunu.
    Viop da anlık taban bozup 3-4 kademe yukarı çıkıp, emirleri temizleyip, tekrar taban yaptı. Benim pozisyonlar da kapanmış oldu.
    Stop'u daha yukarı koyma riskine giremedim eldeki arbitraj karından da olmayalım diye.
    Shorttan para kazanma hayali başka bahara artık )

Sayfa 143/210 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •