Yukarı aşağı düzeltme niyetine oynar ama günlükler aşağı bir dalış daha var diyor bende..
Uygun olursa kısa vadeli şort poz bakacağım. Günlüklerde olacaksa sağlam dalabilir..
Yukarı aşağı düzeltme niyetine oynar ama günlükler aşağı bir dalış daha var diyor bende..
Uygun olursa kısa vadeli şort poz bakacağım. Günlüklerde olacaksa sağlam dalabilir..
Bankalar başta piyasa aşağı kozaa yukarı görünüyor bende. Acaip..
Zorlu Enerji: Zorlu Holding, Şirketimiz sermayesinin yaklaşık %12,34' ünü temsil eden payı mutabık kalınan 38.000.000 ABD Doları tutarındaki satın alma bedeli karşılığında WH'ye devredecektir
__________________________________________________ _______________
Borsa işlem değeri 600 milyon dolar cıvarı idi.
Bu haber yayınlanınca hisse tabana yapıştı.
YTD
Sn.Yatırımcımız,
30.09.2022 Cuma gününden itibaren (Cuma günü dahil) Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören tüm sözleşmelerde teminat oranları, Takasbank teminat oranının 2 katı olarak uygulanmaya başlanacaktır. Pozisyonlarınızda teminat açığı oluşmaması için Cuma gününden önce teminatlarınızın belirlenen seviyeye çıkartılması hususunu önemle hatırlatırız.
Saygılarımızla.
NoorCM
YASAL MI BU? Kurumların kafasına göre böyle yapmaları hakkında ne düşünüyor acaba, @takasbank , @spk, @imkb..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Çok huzurluyum..Huzurun adı TEMETTÜCÜ olmak.Rüya gibi bir şey.Endeks düşse de yükselse de,bıçağın 2 tarafı da kesiyor, kardasın...
Bir baktım EREĞLİ TOPİĞİNDE birisi EREĞLİYE yatırımı AHİRETE bağlamış..
Bu forumda da 2 kişi avatarı bile EREĞLİ yapmış (34 iken)...''OĞLUM ABKA sen de dal'' dedim...
Zengin olmanın yolunu buldum![]()
Yer İmleri