Sayın Suheyl ısrarla ISCTR topiğinde 5 lira bölünmüş hali 2,4 larda ne tartışmalar oldu.Onları okuyunuz.
Ben önceki yazılarımda ASELS de yatırımcıya yakın geçmiş 5 sene haksızlık yapılmadı demedim. Zaten sizce YKB robotu olayına laf eden biri düzen adamı olur mu?SPK konusuna girmek istemiyorum.
Ama bu ülkede yatırımcıyı kendisinden başkası koruyamaz bunu çoğu kez yazdım.
İsmail Demir ne yapsın.Adam işini yapıyor o soru gelince isyan edesi gelmiştir bence.TTKOm da bir yazı yazacaktım yoğunluktan aksiyon bitmiyor ki yazamadım yazarsam onu da okursunuz.TTKOM-ASELS kollu makine gibi tahta; devletin guzide kurumlarında bunların olmasından hiç memnun değilim.Ama elden birşey gelmiyor.
Son 1-2 ay bu topicde ne yazdımsa arkasındayım.Daha değişik konulara girmek istemiyorum.Çünkü bana ya da yatırımcıya bir faydası yok.
Son olaylar ile ilgili Sayın Berra Doğaner in açıklamalarını bulup izleyin. Adres takasbank işi doğru değil. En azından piyasanın anladığı şekilde değil.
Sektörün içinden gelen şu an içinde olmayan biri olarak ben neler döndüğünü az çok anlıyorum. Ama bu konulara buralarda detaylı girersem başıma iş açar mıyım emin değilim.Ufak bir iki dokundurmam oldu bazı topiclerde ama daha ileri gitmek istemiyorum. Saygılarımla
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri