Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. İnternet bankacılığında yapılan bir EFT işleminde tutara göre EFT ücretinin değişmesi nasıl açıklanabilir? YKB 50 bin TL altına 3,27 TL, 50 bin üstü EFT'ye 40 TL masraf çıkarıyor. Mesela 60 bin TL gibi bir EFT yapacaksanız 50+10 şeklinde iki parti halinde filan yapın, bulduklarına geçirecek bir sistem kurmuşlar.

2. Sayın toprak-serdar borsada 2.600.000 yatırımcı hesabı var bunların 115.000 kişi 500k ve üstünde hissede yani millette o kadar para yok evi, arabası ve yastık altı bir şeyleri var ama bunlar çok sayıda değil. Bizim millet nakitte fakir yani. Nüfusa oranla. Ayrıca emekli maaşı bağlama oranları eskiden %70 ti ayrıca ilaç ve muayene katılım payları yoktu .bunlar geri gelse millet biraz nefes alır.

3. Yurtdışı çıkış harcı

300 TL’ye çıkarılacakmış

Torba yasa ile

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın toprak-serdar borsada 2.600.000 yatırımcı hesabı var bunların 115.000 kişi 500k ve üstünde hissede yani millette o kadar para yok evi, arabası ve yastık altı bir şeyleri var ama bunlar çok sayıda değil. Bizim millet nakitte fakir yani. Nüfusa oranla. Ayrıca emekli maaşı bağlama oranları eskiden %70 ti ayrıca ilaç ve muayene katılım payları yoktu .bunlar geri gelse millet biraz nefes alır.
    reyis başgan seçime son virajda millete nefes aldırır.
    ama sonrasını bilemem.

onun derdi daha büyük şimdi.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    İnternet bankacılığında yapılan bir EFT işleminde tutara göre EFT ücretinin değişmesi nasıl açıklanabilir? YKB 50 bin TL altına 3,27 TL, 50 bin üstü EFT'ye 40 TL masraf çıkarıyor. Mesela 60 bin TL gibi bir EFT yapacaksanız 50+10 şeklinde iki parti halinde filan yapın, bulduklarına geçirecek bir sistem kurmuşlar.
    YKB kullanma abi.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bankaya %20 faiz ile TL yatırmak akıl karı değil.
    döviz ve altın yastık altına girdi.
    borsa maceraperestleri sayısı arttı.
    ve diğer yatırım araçlarını kontrol etmek lazım.
    beton ,arsa vs devam ediyor tam gaz.

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    YKB kullanma abi.
    Pederin ve validenin emeklilik maaşları oraya yatıyor üstadım mecburum kullanmaya. Benim anlamaya çalıştığım, tutar 50 bini aşınca bankaya online ortamda nasıl bir ek işlem yükü doğuruyor ki ücreti artırıyorlar?

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Pederin ve validenin emeklilik maaşları oraya yatıyor üstadım mecburum kullanmaya. Benim anlamaya çalıştığım, tutar 50 bini aşınca bankaya online ortamda nasıl bir ek işlem yükü doğuruyor ki ücreti artırıyorlar?
    benim bildiğim emekli maaş hesaplarında eft ücreti muaftır.
    isterseniz siz bir şube ile görüşün sgk emekli maaşı yatan hesaplardan eft ücreti kesilmemektedir.

Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •