Sayfa 536/919 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. fiyat şeytandır şu an hızlı 100 lere gelsek şirketin algısı başka 38 yaksak bambaşka ama şirket aynı şirket...

2.  Alıntı Originally Posted by tabu Yazıyı Oku
    sn.Forza korfez. Yazdıklarınız benim için çok büyük bir indikatör çok teşekkür ederim büyük resme bakınca nerede olduğumuzu görüyorum sayenizde.
    Ne söylemek istediğinizi tam olarak anlayamadım Sn.tabu. Biraz açar mısınız?

3. Cuma günü gelen bu Havelsan haberi, dün, format yenilenerek neden ikinci kez servis edildi acaba. Bu haber vesile edilerek seans içinde ikinci bir tepe yaptırıldı. O andan beri hisse yaklaşık 3,5 lira değer kaybetti. Bu hissenin patronu ahlaklı biri mi, merak ettim.
    Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Değildir.

4. Gartner'a 3 tane yanılmıyorsam yeni yorum düşmüş. Üyelik istiyor açamadım yorumları.

5.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Ne söylemek istediğinizi tam olarak anlayamadım Sn.tabu. Biraz açar mısınız?
    basitce şöyle ki bu algı bir gün değişecek şimdi gelmeyen kap haberleri ile bir bakılacak 2023 cirosu 500 milyon tl ler civarı o zaman şu denecek gtt haberi geldi ciro gelmedi şimdi kap gelmiyor ciro geliyor sonuç mutlu edecek önemli olan da o benim için.

6. Azerbaycan da faaliyet gösteren bir finans kuruluşu 3 ila 10 milyar dolar market cap değerli 5 tam puan vermiş ve ürün ile ilgili olumsuz bir şey yok demiş.

diğeri bir sağlık kuruluşu orta ölçek denebilir İngiltere menşei ve tam 5 puan çok güzel kron böyle devam et hisse fiyatı da buralarda kalsın böyle şirketi böyle fiyata daha fazla alabilmek için lütfen fırsat sunmaya devam et.

7. Sonuncusu da İspanya'dan 3-10 milyar dolarlık hizmet sektöründe bir şirket. 4 puan vermiş ama partner girişi olduğundan toplam not değerlendirmesine alınmamış. Son müşteriler Avrupa ağırlıklı. Henüz Avrupa'da şube bile açılmamışken bu satışlar gayet iyi görünüyor. Müşteri büyüklükleri de gayet iyi. Bir diğer dikkatimi çeken husus Why did yor purchase this product ve key factors sorularına genelde cost management falan yazarlardı şirketler. Son yorumlarda performansla ilgili gerekçeler gösterilmiş. Bu da olumlu görünüyor.

8. Müşteriler Oracle'la, Cyberark'la falan kıyaslayıp almışlar ürünü. Satış da çoğunlukla on premises yerine cloud based.

Sayfa 536/919 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •