Sayfa 47/639 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 369 - 376 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Onu da yazdim ilk yorumda atlamadim benim yorumum borc inkar edilmiyor saklanmiyor ödeyebilir ki bir plan yapılmış ve zaten geçen senede 2 yılli odemesiz kredi anlaşması yapılmış.
    Olumlu ama adamlarin cash 200 milyari yok diye olumsuz yazacak değilim arsa vs olabilir satılır dert biter.
    Al sat tut demiyorum ama olumsuz senaryo çizmekle durumu olmadığı şekilde gösteriyor oluruz. Şirket zor durumda ama kim degil ki 2015 ve 2016 da olanlar belli

2. 200 milyar değil.200 milyonnnnnnnnnnnn. ve bu para az bir para değil.

3. Olumlu bulduklarım
    1) geri alım programına evet denmiş yine
    2) bu sene %122 ve 2018 de ise %10 gibi hasılat artışı beklemeleri. Bu sene neden böyle yüksek bekliyorlar. Bir anlaşma gelebilir
    3) borç bir dorukta bir tacoda idi. Şimdi ikisine bölüşturmusler. Acaba birşey mi planlıyorlar

Olumsuz olan ise somut icraatların gelmesi artık. Lafla olmuyor.

Sent from my LG-H815 using hisse.net mobile app

4. üstad seddülbahir yorumunu bekliyoruz dava mı açıyoruz

5.  Alıntı Originally Posted by atropin Yazıyı Oku
    Olumlu bulduklarım
    1) geri alım programına evet denmiş yine
    2) bu sene %122 ve 2018 de ise %10 gibi hasılat artışı beklemeleri. Bu sene neden böyle yüksek bekliyorlar. Bir anlaşma gelebilir
    3) borç bir dorukta bir tacoda idi. Şimdi ikisine bölüşturmusler. Acaba birşey mi planlıyorlar

Olumsuz olan ise somut icraatların gelmesi artık. Lafla olmuyor.

alım yapmadıkca, geri alıma evet deseler nolur?
    gecen sene hasılat bu seneye gore %300 fazlaydı da noldu ? hasılatı %1500 artsa nolur zarar ettikce hasılat ne işe yarar
    borca faiz yazılmıyor cekilen kredilerin faizleri zarar yazıp, hepsi yol su olarak biz ky donuyor. borcu 10 a bolse nolur?
    anca kya umut olsun, hayelleri bitmesin ki bunlarda 50 yıl daha DÜRÜST TİCARET yapsın
    yetmesin bide ustune vekil olsun cumaları gelince kul hakkı deyip bizlere twit atsın

6. Sebdulbahir üstad icraata geçelim. Hazırladığınız suç duyurusu ve ellerini bizlerle paylasirsaniz hem spk hem maliye hem de savcılık boyutunda başvurularımizi yapalım hep beraber..yoksa doruğa giden ya da güya gittiği söylenen paranın geri geleceği yok..bu net olarak ortaya çıktı artık. ..

7. Geri alım yolunu kapatmamış. Yarın 100 bin lot aldım diye haber yollasa bile hisseye coşku verir.
    Hasılat bu sene beklentisi 2018 den 10 kat fazla. Birşey mi kovaliyorlar bir anlaşma gelebilir. Bunlar ipucu benim için. Sonunda da belirttiğim gibi icraat lazım artık.

8. Dagci fare mi doğurmuş???

Bebekle ilgileniyorum o yüzden içerikten bilgim yok...

Bildiğim bunların Arsaları çok ve kat karşılığı gayrimenkul işine girecekler

Bir de kar oranı yüksek işlere yonelecekler...

Lot geri alımını son bir ayda bile yapabilirler yani acelesi yok bunun için aceleci davranmayacaklar.

Hala flu anlaşılan siyah da beyaz da olabilir...

Okumadım sadece sizlerin yorumlarına istinaden yorum yapıyorum...

Zararı çok olan vakti olan beklemeye devam eder diğer grup için ne desek boş yarın da satabilir bekleyebilir de...

Yarın taban da tavan da olsa şaşırmam artık hisse fiyatlarında speğin tavrı çok belli olacak bardağın dolu tarafından mı boş tarafından mı bakacak göreceğiz...

Sayfa 47/639 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •