Sayfa 17/250 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1995 madde; 129 - 136 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yunusu ve yönettikleri NNF'yi çok beğenirim. Bugün yayında ODAŞ üzerinde baya bir durdu. Fona aldıklarını düşünüyordum geçen hafta tebliğden sonra, şimdi daha da çok ihtimal veriyorum buna. İsteyenler izleyebilir linki ekliyorum.

https://youtu.be/omJvumrzEf0?t=1234
    Yunus Şahin in konuşması etkili olmuş bugun onun ekmeğini yicak odaş ama göstergeler korkutmuyor degil

Ralliye kaldığı yerden devam ediyor fakat doğrusu seans kapandıktan sonra bakmak

3.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Katılım fonuna almış olduklarını düşünüyorum ben de.
    Bence de katılım fonlarına almaları daha yüksek ihtimali ama NNF’den Aksen’i çıkardıklarında Odas’ı almalılardı. Onlar yenilenebilir enerjide ağırlık artırdılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Katılım fonuna almış olduklarını düşünüyorum ben de.
    Evet katılım tarafı çok daha mantıklı duruyor. Oraya ALARK'ı alamıyorlar sanırım.

Rallinin kralını yapıyor ben daha hisseyi alalı 1 ay olmadı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    50 aşılsın artık....

Piyasada çok düşüş olmazsa odaş ta fazla düzeltme olmaz hatta rallisine devam eder havası var piyasa bozulmadığı sürece ve piyasadan ayrışıyor olumlu yönden.Hisse büyük harekette tren gidiyor şuan için bir sıkıntı yok.haftalık kapanışta iyi oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Bence de katılım fonlarına almaları daha yüksek ihtimali ama NNF’den Aksen’i çıkardıklarında Odas’ı almalılardı. Onlar yenilenebilir enerjide ağırlık artırdılar.
    Almışlarsa tren gidiyor diye almışlar. Almamışlarsa da hala fırsat var.

https://twitter.com/fontakip/status/...34jUd3C4jifmKA

Sayfa 17/250 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •