Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    13 eylülden beri ilk defa bu gün sabah -açılışla sistem al verdi...Şaşırdım...bakalım ne ola...

not ; 2 sistem aynı anda al ise al koşulu oluştuğundan uzun sürdü.

Yabancı payı bu gün dip tazeledi..Not düştü ama borsada ralli...haber,mantık..hiç bir şey önemli değil..
    3 ekim mesajı.sinyal devam ediyor..440 puan kazandırmış....

2. Yan hisse endeksi 10000 binleri geçti bizim pistler 30 ve 100 3000 lerde geziyor hala … 5000 ler olmalıydı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Alıyor artıyor falan diyorsunuz, baktım ne oluyor diye, artış yüzde 1'in altında..

Çok heyecanlı arkadaşlar var.

4. Deniz Yatırım, Turkcell'i 32,60 TL hedef fiyat, Meditera'yı 29,70 TL hedef fiyat ile döngüsel portföyüne ekledi...

meditera kim ilk defa duydum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Goldman Sachs, Türk Hava Yolları için hedef fiyatını 89.4 TL'den 102 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "Al" olarak korudu
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yazın 2-3 kere CRFSA nın grafiğini burada vererek uzun vadeli alım yaptığımı ifade etmiştim.32-34 ler dipti...

Sahipliği güçlü (FRANSA-SABANCI) ve yere yapışmış hisseler fırsattır.

PORTFÖYE ,güçlü sahipleri olan ve fiyatı dolar bazlı dipte olan 2-3 BEBEK HİSSE KOYMAK lazım.

mesela 10 hissenin 3 ü bunlar olsa güzel olur gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sen bu işi biliyon gundi

herifler sene başından beri 5 kusür milyar dolarlık yabancı satışını karşılamış, artık doğru dürüst mal gelemiyo yabancı takasından, bu heriflerin ne çıkarı olur borsayı çökertmekten, nereye düşürecek kim düşürecek borsayı ?

bilançolara 2 hafta kaldı, mutlaka yukarı oynayacaktır
    Kemal sen de işi biliyorsun da, bazen pozisyonuna göre konuşuyorsun(böyle olmasını yadırgamıyorum zaten).

%100 enf var, eksi bilmem kaç reel faiz var..yön ov tabii ki yukarı..piyasa dümdük çıkmaz, çıkamaz..çok kredili mal var...ara ara bu aç gözlülerin dökülmesi lazım, panikletilmesi, zarar etmelerini sağlamak lazım..yoksa en çok kredi çeken en zenginimiz olurdu.

en son banka işinde sen de dedin..ortada içeri atılacak ne vardı, tek kusurları aç gözlü hareket etmekti..adamları devre dışı bıraktılar hemen...sonuçta böyle ara bir satış gayet makul..fazla değil %10 kadar bir satış..hem ikili tepe vs bahane edilir, yurt dışı bahane edilir...bahane çok yani...yeter ki satış gelsin bahane uydururuz kolaylıklar
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Ayılar 14 yılın acısını çıkarıyor.. Devler krema..
    Bist inanılmaz.. Pekerin tweetinden beri hep yukarı...
    Yan tahtalar füze..
    Yatırımcılara bu olağanüstü zamanda para pompalayan bir sistem..
    böyle bir lütufu tarih yazmadı.. Bistciler çok şanslı..
    Memento mori

Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •