Sayfa 852/1001 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Viop XLIV

1. O ayu buraya gelecek. Seve seve olmazsa başka türlü.

2. Ayular kış uykusuna yattı, bahara kadar uyanmaz
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    87 yılına kadar hayattaydı. soyu da devam ediyor.
    Hayatta olsaydı CIA-Mossad onu 50 defa öldürmüştü...
    Öyle bir şeyi onca yıl gizleyebilmek mümkün olur mu...?

Komplo teorilerinin de bir mantığı olmalı en azından...

4. Abey sen tanıdığım iyi teknikci lerden birisin eline emeğine sağlık.

Gundi ye takılma aslında o da bilse ta yapacak ama fışkıracak konusunda haklı adam neticede alacan malı yatacan abey bilmiosan
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 teknik olarak önemsediğim bant olan 3580 üzeri kapanış yaptı yarın 2 .gün kapanışıda bu bant üzerinde olursa zirveye doğru yolculuk beklerim.
    yalnız 3 gündür alçalan bir hacim mevcut benim için bir tarafa kırılma hazırlığı izleyelim görelim.
    kolay gelsin

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey sen tanıdığım iyi teknikci lerden birisin eline emeğine sağlık.

Gundi ye takılma aslında o da bilse ta yapacak ama fışkıracak konusunda haklı adam neticede alacan malı yatacan abey bilmiosan
    çağrı sana 2 tane graf attım 2750 üzeri 3600 hedefli haftalık pıst 100 grafı.
    3500 altı 3040-2900 bantını gösteren grafı senle paylaştım dürüstlüğüne inandığım için bunlar hepsi gerçekleşti.
    3060 bandından 6-7 tahtada mal aldım bunu topiktede paylaştım , ben teknikçiyim trader ım stratejiyi yaparım destek direnç , stoploss mu belirler trendi yakalarsam kene olurum benim oyun tarzım bu.
    Şunuda her zaman söyledim teknik 2 çizgi 2 ortalama değil oyunu okuayamadığınız sürece teknikçi değilsiniz.
    Ayrıca ben hayal satmam inandığım emek verdiğim grafı koyarım yanılabilirmiyim tabiki ama burada sabah akşam düçmez veya çıkacak demem.
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. INFO daki mevzuyu anlayabilen oldu mu kaçıncı taban bu

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    INFO daki mevzuyu anlayabilen oldu mu kaçıncı taban bu
    Bence son bankacılık rallisinde hasar aldılar. Ciddi zarar yazabilirler, bedelli de gelebilir.

Ismen Aralık 2021’de vioptan hasar alıp son çeyrekte ordan bayağı hit yemişti.

Aracı kurumlarda dikkatli olmak lazım bilançoları görene kadar

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayular kış uykusuna yattı, bahara kadar uyanmaz
    Dayu zannımca masada paladan başka kimse kalmadı. O da kendi kendine top çeviriyor. Masaya şöyle yağlı bir boğa gelse ayının hası olur da. Nerde bulcan palanın bayat malını alacak enayi yağlı boğayı. Bi bulut abiyle akçay abi hariç herkesi uttuler. Onlar da zaten gırtlak malda
    Bu minvalde tenzilati bir zorunluluk olarak goruyorum.

Sayfa 852/1001 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •