Originally Posted by
Maximetu
Biz burada bosuna sovmuyoruz, tam 2 hafta sonra bilanco aciklanacak . Gubre sirketleri almis basini gitmis , bizimki 35 gecemiyor hala aslinda gecemiyor degil kasten ve bilerek sirket icinde tahtanin gitmesini istemeyen kisi ve kisiler zorla ne gerekirse tutma cabasinda . Ceo cikio ekrana sirketi kotuluyor, patron hisse satiyor , komik kaplar attiriliyor , ongorulemez oldugumuz icin oneri listesinden cikariliyoruz. Burada ozelden bana yazmakla ugrasacak arkadas (!) , bana sat o zaman tavsiyesi verecegine yazdigim maillerdeki yoneticilere patronlara yazsa onlara serefini namusunu hatirlatsa baskiyi arttirsa daha cok is yapacak da , iste bizi gunah kecisi bellemis. Koyun gibi fiyat odakli olursaniz daha cok boyle seylerle basiniza gelir diger kagitlari izlersiniz. Tekrar ediyorum itibar suikasti ile baski yapilmadan bunlar rezil edilmeden boyle gelir boyle gider . Bilancolar da makyajlanir, bi bakmissin son ceyrek santiyelerde milyar zarar edilmis nerede dersin . 3 senedir biz keyfimizden ugrasmioruz bu haysiyet yoksunu sirket yoneticileriyle
Yer İmleri