İzmir'de dönerciye giden iki genç kadın, Hatay dürümün 70₺ olduğunu duyunca sinir krizi geçirdi.
İzmir'de dönerciye giden iki genç kadın, Hatay dürümün 70₺ olduğunu duyunca sinir krizi geçirdi.
@erefefik
Mehmet Ali Çelebi'nin Akp'ye geçmesi, Huluti Agamın CB adayı olacağinı göstermiştir.
Ben 2017 öncesinden beri Huluti Agamin CB olacagini yaziyorum.
Hulusi Akar CB'dır. Hayirlı ossun...
@erefefik
Putin: We can establish a large gas center in Turkey for Europe.
@erefefik
Tek ayağınız üzerinde 10 saniye duramıyorsanız erken ölüm riskini artmış demektir.
@erefefik
"Yer sofrasında yemek yiyen bir akıldan bilim falan beklemeyin"
Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan, Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmalar Kulübü'nün yaptığı tanışma iftarındaki öğrencileri hedef aldı.Çetin Kaya Koç...Kerrpic evde doğdum büyüdüm. Yer sofralarında Annemin aşkla hazırladığı yemekleri keyifle yedim. Kaliforniya Üniversitesinden bilgisayar mühendisliğinde doktora, ABD’nin iyi üniversitelerinde hocalık yaptım. Kriptografi mühendisliğinde dünyadaki 3-5 kişiden biriyim. Çok şükür.❤️
@erefefik
#SONDAKİKA
🔴 Geçmişte IŞİD ve El Kaide biatlı HTŞ, Türk kontrolündeki Afrin kent merkezine ilerliyor.
@erefefik
#Sondakika
Suudi Arabistan 'a çok ağır Ekonomik yaptırımlar geliyor
Suudlarin Abd bankalarında tutulan paraları dondurulabilir.
@erefefik
https://m.youtube.com/watch?v=QRcHGxWHCB0
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri