Sayfa 694/1044 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Ben burdan duyurmuş olayım da. ASELS teki gibi kredi alıp hisse almaya başlamayı düşünenlerde ayağını denk alsın. Aynı tongaya bu sefer insanlar düşmesinler. SPK uyarıyı geçmiş haberiniz olsun. SASAni tarikatina kulak asmayın. onların hem gözleri kör hemde kulakları sağır

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1072317
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    ....SPK uyarıyı geçmiş haberiniz olsun. SASAni tarikatina kulak asmayın. onların hem gözleri kör hemde kulakları sağır
    Şimdi ortamda bu fıkrayı anlatmazsak olmaz.

" Bir Sasani ve bir Hektaşi borsada ne kadar başarılı olduklarını anlatır halde trende yolculuk yapmaktadır. Oturdukları bölüme başka bir yolcu gelir. Sohbetlerini dinlemeye başlar ve bir noktada "sasa fk çok yüksek ama" diyerek sohbete katılmak ister.
    Fakat Sasani birden
    Ayağa kalkar adamı kaldırıp pencereden atar.

Hektaşi naptın abi der
    Sasani yüksek fk diyenden bıktım artık der.

Derken 5 dk sonra başka bir yabancı gelir. O esnada bizimkiler bedelli sermaye artışı hakkında konuşmaktadır. Yabancı bu hekts neden iki de bir bedelli... der demez
    Hektaşi aniden ayağa kalkar ve adamı pencereden atar.

Sasani ne yaptın der
    Hektaşi bizde bu bedelli işinden bahseden çok sıkıldım artık der.

5 dakika sonra içeri iki yabancı girer. iri yari görüntülerinden Kahramankazanlı Gesani oldukları anlaşılan adamlar sakince otururlar.
    Sasani ve Hektaşi sohbete devam etmektedir. Sasani "ama ne kazandık" ya der. Gesani birden ayağa kalkar Sasani ve Hektaşiyi ikisini birden pencereden atar.

Diğer yabancı naptın abi der
    Bu çok kazandık sohbetinden bıktım artık der. "

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Şimdi ortamda bu fıkrayı anlatmazsak olmaz.

" Bir Sasani ve bir Hektaşi borsada ne kadar başarılı olduklarını anlatır halde trende yolculuk yapmaktadır. Oturdukları bölüme başka bir yolcu gelir. Sohbetlerini dinlemeye başlar ve bir noktada "sasa fk çok yüksek ama" diyerek sohbete katılmak ister.
    Fakat Sasani birden
    Ayağa kalkar adamı kaldırıp pencereden atar.

Hektaşi naptın abi der
    Sasani yüksek fk diyenden bıktım artık der.

Derken 5 dk sonra başka bir yabancı gelir. O esnada bizimkiler bedelli sermaye artışı hakkında konuşmaktadır. Yabancı bu hekts neden iki de bir bedelli... der demez
    Hektaşi aniden ayağa kalkar ve adamı pencereden atar.

Sasani ne yaptın der
    Hektaşi bizde bu bedelli işinden bahseden çok sıkıldım artık der.

5 dakika sonra içeri iki yabancı girer. iri yari görüntülerinden Kahramankazanlı Gesani oldukları anlaşılan adamlar sakince otururlar.
    Sasani ve Hektaşi sohbete devam etmektedir. Sasani "ama ne kazandık" ya der. Gesani birden ayağa kalkar Sasani ve Hektaşiyi ikisini birden pencereden atar.

Diğer yabancı naptın abi der
    Bu çok kazandık sohbetinden bıktım artık der. "
    Çok güzel uyarlamışlar

Millete bir şekilde bu uzaya çıkmış hisseleri aldırmaları lazım bunun içinde ellerinden geleni yapıyorlar, o yüzden boşuna imzama aylık grafiğe bakın diye yazmıyorum, birde ne hikmetse hisseleri dipteyken kötüleyen çok oluyor tepedeykende övenler çok oluyor (:

Bu arada ucuz yada dipteki hisseyi almanında kendi içinde ciddi riskleri var, siz aldıktan sonra bile bir kaç yıl daha yükseliş trendine girmeyebilir, bu da sizin zaman maliyetinizi artırır... O yüzden en doğrusu dipten kalkmış ve Yükseliş trendine girmiş hisse bulup almak, ben bunu hiç yapamadım o ayrı konu
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Fıkra güzelmiş selim.
    Aslın da haber güzel parası olan alsın, elinde mal olmadan açığa satan satamasın.Hisse de hacim düşer ama güvenip yatırımlık alan beklesin.
    Ben bugüne kadar hiç kredi çekmedim nasıl bir duygudur o yüzden bilemiyorum. Kredili işlem yapmayın diyorum.
    Bu kapitalist sisteme tasarruflarınızdan biriktirdiğiniz meblağı, o da kısa zamanda lazım değilse yatırın, yatırmakta lazım zaten.
    Günü geldiğinde karşılığını alırsınız. Yoksa bir lokma ekmek bir hırka ömür boyu öyle gelip geçer.

5. Almasınlar diyeceğim Lütfü hocam ama maalesef, borsada yeni sayılan yakın arkadaşlar bile geçen gün bana abi sasa al ben aldım diyor.
    Bende hayırlısı olsun diyorum ne diyeyim.

6. Bu topiğin arka sayfaların da analiz ettiğimiz bir sürü hisse var, thy, şişe, tüp, özkgy, orge, petkm, işc, bntaş, cemtaş, alkım, çimsa vs saymakla bitmez o zamanlar fiyatlar nerede idi şimdi nerde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Almasınlar diyeceğim Lütfü hocam ama maalesef, borsada yeni sayılan yakın arkadaşlar bile geçen gün bana abi sasa al ben aldım diyor.
    Bende hayırlısı olsun diyorum ne diyeyim.
    YAHU bırakın bunları abi.
    SASA = KCHOL + SAHOL + bi miktar nakit (tam hatırlamıyorum. Benim olsaydı hatırlardım)
    bu denklem sizce mümkün mü?
    Basit bir matematik hesabı yahu bu.

8. Değil işte onu söylüyorum ama adamlar alıyor ne yapalım.

Sayfa 694/1044 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •