Sayfa 244/610 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Uzun zamandir yerliler hep satis tarafindaydi. Ilk defa birkac gundur yanlis gormuyorsam yerliler aliyor yabanci satiyor. Cuma gunu kademeler oldukca doluydu uzun zamandir likiditeye bagli cikamayan bazi fonlarin satislarini yapabildiklerini goruyorum. Persembe seker cuma gedik 700-800 bin lotu rahatlikla verebildiler. Mallar karsilaniyor. Yabanci mali sonucta sinirli bir mal 3 gun sonra biter yerli taraf ise sinirsiz alim gucune sahip. Bilanco aciklamalari osmen ile basladi. Zarar edecek mahvouldu denen araci kurumlardan birisi rekor kar acikladi. Iyi bir bilanco donemi sanirim bizi bekliyor. Ozak bilanco oncesi de alimlarin hizlanarak artmasini bekliyorum. Saticilarin da azalmasini bekliyorum. 9 lara artik hisse fiyat olarak alismaya baslamis gozukuyor.

2. Değerlemelerden sonra, hisse fiyatında her geri geliş, benim için fırsat yaratır.

Bodrum arsa alımı için nakit çıkışına rağmen, 6 aylıkta hisse başı 2 TL civarı nakit vardı.

9 aylıkta 3-4 civarı, yılsonu 4-5 ve 2023 bu zamanlar 8-9 TL hisse başı nakit yaratacak bir potansiyel görüyorum, Özakımda...

3 büyük Turizm Arsası sahibi, en üst segment yüzlerce konut stok zengini, bir sürü ticari büyük mağazası kirada, Ela gelmiş geçmiş en büyük geliri bırakacak, İstanbulun en güzel yerlerinde herkesin kıskandığı arsalarını projelendiriyor....

Geçmişte her satıp çıkan, hissenin performansını melun meluuun izledi, ciğeri yandı...

Asla yatırım tavsiyesi değildir... Canı gönülden söylüyorum; bu aralar hisse fiyatının yükselmesini değil düşmesini istiyorum...

Su akar, yolunu bulur...

3. 9 aylık bilanço sonrası pd/dd 0.50 altına f/k ise 1 in altına gerileyecektir.

bu durumda senede yeni alımlar gelmesi muhtemeldir.borsada beklentiler alınır.özakında çok beklentisi var.öncelikle nakit girişleri çok yüksek.ve bu girişler 2023 ve sonrasındada devam edecek.yani gelip geçici birşey değil.bu yıl göktürk-2,büyükyalı,otel ve kiralardan muazzam nakit girişleri oluyor.nakit girişi olan,likit bir şirket 0.50 pd/dd de olamaz.hele beklentiside varsa.

peki bu nakitler ne olacak.muhtemelen yeni yatırımlar gelecek.buda şirketin büyümesi demek.az biraz temettüde verebilir.yatırım finansın bu yönde beklentileri vardı.temettü olur ise yatırımcı bakışıda değişir.şirket değerine gider.her halukarda bekliyoruz.

4. Yeni haftaya da sıkıntılı başladı, hesaplaşma bitmeden rahat yok.
    İyi haftalar herkese.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yeni haftaya da sıkıntılı başladı, hesaplaşma bitmeden rahat yok.
    İyi haftalar herkese.
    gedik ten satan hangi kurum acaba?
    Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by potaz34 Yazıyı Oku
    Valla ben pek takasları takip etmiyorum, takip eden varsa paylaşırlarsa seviniriz ama satış devam ediyor, bitmesini bekleyeceğiz artık, endeksteki rallide bunu yapmaları da çok manidar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by potaz34 Yazıyı Oku
    bazı yatırım fonları ve citi satıyor birkaç gün sonra iyice netleşir...
    nasip....

bu gedikten satılanlar patronun fona devrettiği ve yarısını iş yatırıma diğer yarısınıda takip edemedim muhtemelen çiti virmanladığı nmallar olabilirmi sanırım 9 milyon lottu ve ubs de idi adam yatırımcısına işkence etmeyi seviyor herşeyi yapabilir...
    nasip....

Sayfa 244/610 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •