Sayfa 701/1044 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Bir süredir foruma uğrayamadım. Mevsim itibari ile en yoğun olduğum zamanlardı...

Artık yavaş yavaş müsait olmaya başlıyorum. Allah sağlık ve sıhhat verirse daha sık sizlerle birlikte olmaya çalışacağım inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bir süredir foruma uğrayamadım. Mevsim itibari ile en yoğun olduğum zamanlardı...

Artık yavaş yavaş müsait olmaya başlıyorum. Allah sağlık ve sıhhat verirse daha sık sizlerle birlikte olmaya çalışacağım inşaAllah...
    Günaydın üstad.

(Boğa sezonu başlamıştır. duyurulur )
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. Günaydın hayırlı sağlıklı bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle.
    Hoş geldin üstad.

4. Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar

Hoşgeldiniz T/A hocam.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XU100 için seviyelerimiz kahve kanal üst bandı ve 3. kanal ortası kırmızı kesikli çizgi idi buralar çalıştı şimdilik.
    Bilanço dönemi için üstteki siyah kesikli çizgi 3.750 civarı üzerine taşar ise 3. kanal üst bandı 4.000 küsür.

ENDEX siyah kesikli çizgi üzerine taştı ama olaya haftalık baktığım için izleyeceğiz.
    3. kanal üst bandı 4.050- 4100 takriben.

6. Selim Lıdfa sormuştun haftalık grafta ortalama altında olduğundan oyalayabilir bu.
    En azından haftalıkta ortalama üzeri veya 5.05 lik fibo üzeri kapanışlar görmek lazım.

7. VAKBN/USDTRY Rakamları izlemeye devam 83 cent 85 oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN/USDTRY Rakamları izlemeye devam 83 cent 85 oldu.

Ellerinize sağlık hocam, yabancı takası hisse fiyatı gibi düşmedi (yani göreceli olarak fiyata göre yabancı takası çok az düştü...) bir tek Yatırım Fonları takası düştü bu düşüşte, birde malum kurumlarda sıkışan mallar varmış ne kadar kimde kaldı bilemiyorum, o yüzden hedef 2023 Eylül
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 701/1044 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •