Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
Dünyada ki en vahşi yaratık insandır, doyumsuzdur hiç bir zaman memnun olmaz.
Bir topikte biri yazmış lanet hisse alalı 1 yıl oldu gitmedi diye, grafiğe baktım hisse bu sene şubat ayından bu yana %120 yapmış.
Bu sürede tl de kalsan paran yarıya düşecek, 1 yıllık faiz % 17 dolar yerinde sayıyor altın kazandırmamış adam hala sızlanıyor.
Hocam bazı başlıklarda yazanların niyeti farklı, bir banka hisse başlığında aynı adam sürekli hisse 3.5 düşecek deyip duruyor, bu arada hisse geçenki harekette 16-17 arasını gördü sonra tabi düştü 7 liraya aynı adam hala utanmadan 3.5 olacak yazıyor, bu tiplere inananlar adam sananlar mutlaka oluyor ve hisselerini ya erkenden satıyorlar yada hissede hiç bekleyemiyorlar,

Yerine göre benzer yorumlar yabancı aracı kurumlardan geliyor hisseler için 2-2.5 TL hedef verdiler sonuç, hisseler 15-16 TL gördü şuan 8 TL, bu raporu yazan adama giren çıkan yok hiçbir ceza kınama sen neye göre bu rakamları veriyorsun diyen yok, ama ben gidip sığ bir hissede işlem yaparken dikkat etmesem ve %lik işlem limitini aşsam yada alım ve satım yaptığım zaman aralığı 2 ila 5 dk fark olmasa gırtlağıma basarlar...