Originally Posted by *Bozkurt Suyun içinde kaldık dayu pzrtesi anahtarları kim bırakacak dayı film bitmese keşke napacaz hafta sonu hahahahahahah
Originally Posted by Bailing pzrtesi anahtarları kim bırakacak dayı film bitmese keşke napacaz hafta sonu hahahahahahah Memedabi biste nükleer atsalar sağ kalan hamam böcekleri long açar.. O biçim sirayet etmiş..
Memento mori
Originally Posted by Zaf.Dogu Memedabi biste nükleer atsalar sağ kalan hamam böcekleri long açar.. O biçim sirayet etmiş.. aynen dayı 2013 de de isviçre merkez bankası hisse aliyordu emme endeks 90 bindi o zaman şuan 395.000 karda isviçre
sattı görülen BofA haftalıkta alıcı gösteriyor ama takaslara da fazla güvenmemek lazım, BofA nın saklaması olmayıp sürekli virman yapar,
Originally Posted by Bailing pzrtesi anahtarları kim bırakacak dayı film bitmese keşke napacaz hafta sonu hahahahahahah Biliyon vobda beni asla ütemezler dayu, evirip silkerim çevirip silkerim Şaka yaw vob yabmayın batarsınız. Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri