Sayfa 658/805 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 6440 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Bak Twitter da tiras haber paylastin cevabini verdim , sonra blokladin . Insan gibi cevap verdik , tekfen babayi alir onde elindeki isi yapsin . Benim firmam yapiyor orayi hatta ihale tekliflerii inceleyenler de arkadaslarim . Tekfen orada degil is almak gidemez bile oraya , bosuna sallama haber yazmayin. Aradim sirketi gecen verilen teklifleri de biliyorum tekfenin , alakasi yok yani Bu islerle . Biraz sabir falan yazmissin, burada insanlari beklentiye sokma yalan yanlis haberlerle. Neom da evet o kadarlik is var ama cinliler normalin 1/3 une teklif veriyor devlet destegi olan firmalar sen nasil yarisacaksin, aldi bir cok paketi cinliler . O yuzden algi yapma

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    https://tbulten.tekfen.com.tr/52/gru...er-bakanindan/

Tam 1 sene once 1:50 de ceo nun soylediklerine bakin .

Bilanconun fake olduguna inanmak istiyorum , ancak pandir in da 1 senedir yaptiklari ne yazik ki ortada . Insaatta zarar yok deyip gelirse bu 2. Buyuk yatirimciyi yaniltmasi olacak
    Ortak

Hee halükarda Pandorra ‘ ya Mart ayında veda edilir diye düşünüyorum

Yaptıklarını blr tarafa dağa önemlisi yapmadıkları

Yok yaptırmıyorlar, yok murat emmi var vs vs masal. Gerçekten yapmak isteyip de yaptırılmayan işler varsa Basar istifayı gider

Bu kadar mı zor bu Yaşta ??

3. Sayin Balikci

Kendisinin hayrani degilim , cok da basarisiz buluyorum ancak gitti de problemler cozulecek mi . Eline bomba aldi , sana bu konuda katilmiyorum . Reha gelecek o gitse , soygun daha da hizlanacak o zaman toros da peskes cekilecek . Pandira guvenmek zorundayiz, itibarini bes paralik edip birakip gitmez , gider savasir bu pisliklerle

4.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Balikci

Kendisinin hayrani degilim , cok da basarisiz buluyorum ancak gitti de problemler cozulecek mi . Eline bomba aldi , sana bu konuda katilmiyorum . Reha gelecek o gitse , soygun daha da hizlanacak o zaman toros da peskes cekilecek . Pandira guvenmek zorundayiz, itibarini bes paralik edip birakip gitmez , gider savasir bu pisliklerle
    Ortak

Keşke savaşsa..

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Bu güne kadar ne savaşı yapmış Allah aşkına

5. Doğrusu ben şirketin işleyişi ile ilgili olarak yapmak isteyip te yapamadığı bir şey olduğunu zannetmiyorum. Olsa olsa yeni yatırımlar konusunda YK karar almıyor olabilir. Onun dışında zaten şirkette çalışmak istemediği yada çalışmak istediği birileri, yada onun yetki alanında olan konularda sorun çıkıyorsa zaten durması hatalı. Gerektiğinde headhunter lar 'a söylese ona yine ballı kaymaklı iş bulurlar o yüzden kendisine eziyet olması lazım böyle bir durumun. Lakin şirket hakkında söylediği verimlilik falan gibi konular konunun bir tarafı, ana konu şirketin ufku açık değil vizyonsuzluk hakim durumda öncelikle. Hem zarar etmeyelim hem de ne uzayalım ne kısalalım ana fikri ile hareket eden şirketler piyasayı başkasına kaptırırlar ve uzun dönemde 30 derece sudaki kurbağa gibi geri dönemezler ölür giderler. Burada da YKB devreye girmesi lazım ama oda mübarek nasıl bir yanılsamayla oraya getirildiyse, ben ABD Bşk. Biden gibi etrafında neler olduğunun ve ne iş yaptığının farkında olduğunu, şirkete de 5 kuruşluk bir faydası dokunduğunu zannetmiyorum. O koltuğu da ulvi bir amaç dan ziyade, o anda oradan o geçtiği için seçilmiş olduğunu düşünüyorum. Şirket bu duruma gelirken o başka yer demiydi ki, o da YK üyesiydi. Zaten bir b.ktan anlasa ortakları zamanında uyarır ve yönlendirirdi. Kıssadan hisse ortaklar şirketin zarar görmemesini ve gelişmesini istiyor iseler düzgün ve akılcı hedefler koyup konuyu kendileri takip edecekler yada satacaklar hisselerini gidip ne istiyorlarsa onu yapacaklar.

6. Sayin Karani

Bunak zeko konusunda tespitleriniz cok dogru , yorumunuzu kendisine maille attim , bir tek ben boyle dusunuyorum zannetmesin mailerimi okuyormus. Bostan korkulugu gibi orada oturmassin is yapsin , onlar utanmiyor ben mi utanacam Hepsini kufur etmeden itin gotune sokuorum . Hirsiza hirsiz derim ispata falan da gerek yok , mal ortada hepsinin yuzune hirsizsiniz diye haykiracagim genel kurulda . Genel kurulda bakalim benim karsima nasil cikacaklar , belgelerle tarih tarih yedikleri naneleri listeleyecegim onlerine.

7.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Ortak

Keşke savaşsa..

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Bu güne kadar ne savaşı yapmış Allah aşkına
    Tamam Pandir gitsin , kim gelsin ?? Reha mi gelsin

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Tamam Pandir gitsin , kim gelsin ?? Reha mi gelsin
    Ortak

İlla içerden mi gelmesi gerek

Bu iş Holding ile olmuyor

Holding karışmasın, masraf merkezi zaten