Dudunun 400 tl zarari icin arkadaslardan gonullerinden ne koparsa bos gecmiyelim verelim gitsin lutfen.acil....
Güzel taktik.
Doktoraya başladım bu yaştan sonra. Belediyeler de rezervasyonla üni öğrencilerine bedava yemek veriyorlar acaba aksam yemeklerini orada mi yesem. Öğlen yemekleri zaten şirketten. Bir de bir ara Facebook'ta meşhur olan düğün mevlüd gruplarına katılıp haftasonu yemeklerini de bedavaya getirdim mi bayağı tasarruf sağlarım.
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doktora yapma işi psikonun aklına gelmemiştir. Ama belediye işini bende yeni fark ettim mansur başkann iki noktada akşam yemeği dağıtmaya başlamış. Ailecek üniversite kazanmamız lazım
bir halt olacağı yok.
Ben de 65 e girince ucretsiz ulasim kartimi alacagim insallah.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
İşin şakası bir yana derslerim geneli sabahtan öğlene, bazen dersten sonra öğlen yemeğini kafelerden birinde yiyeyim diyorum hem yediğim bir şeye benzemiyor hem de dünya para. Onun yerine şirkete geçip kendi yemekhanemizde pişen 5 çeşit yemeği yiyorum. Aslında burdaki motivasyonum biraz sn. psiko gibi ne olduğu belli olmayan şeye sık sık bpara vereceğime niceliği azaltıp niteliği arttırıp daha az ama daha iyi şeyler yemeye gayret bendeki.
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri