Sayfa 170/1001 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bende artık tasarruf planı devreye soktum haftanın 6 günü kahvaltı yapmayıp pazar günleri 15-16 çeşit farklı ürünle kahvaltı yapıyorum haftada bir yeyip nefsimi köreltmiş oluyorum
    senin bu azimle akşam yemeklerinede bir çözüm bbulacağına inanıyorum
    bir halt olacağı yok.

Dudunun 400 tl zarari icin arkadaslardan gonullerinden ne koparsa bos gecmiyelim verelim gitsin lutfen.acil....

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bende artık tasarruf planı devreye soktum haftanın 6 günü kahvaltı yapmayıp pazar günleri 15-16 çeşit farklı ürünle kahvaltı yapıyorum haftada bir yeyip nefsimi köreltmiş oluyorum
    Güzel taktik.

Doktoraya başladım bu yaştan sonra. Belediyeler de rezervasyonla üni öğrencilerine bedava yemek veriyorlar acaba aksam yemeklerini orada mi yesem. Öğlen yemekleri zaten şirketten. Bir de bir ara Facebook'ta meşhur olan düğün mevlüd gruplarına katılıp haftasonu yemeklerini de bedavaya getirdim mi bayağı tasarruf sağlarım.

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doktora yapma işi psikonun aklına gelmemiştir. Ama belediye işini bende yeni fark ettim mansur başkann iki noktada akşam yemeği dağıtmaya başlamış. Ailecek üniversite kazanmamız lazım
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    Güzel taktik.

Doktoraya başladım bu yaştan sonra. Belediyeler de rezervasyonla üni öğrencilerine bedava yemek veriyorlar acaba aksam yemeklerini orada mi yesem. Öğlen yemekleri zaten şirketten. Bir de bir ara Facebook'ta meşhur olan düğün mevlüd gruplarına katılıp haftasonu yemeklerini de bedavaya getirdim mi bayağı tasarruf sağlarım.

Tasarruf onemli.

Bunun varsillikla veya yoksullukla bir iliskisi yok.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Doktora yapma işi psikonun aklına gelmemiştir. Ama belediye işini bende yeni fark ettim mansur başkann iki noktada akşam yemeği dağıtmaya başlamış. Ailecek üniversite kazanmamız lazım
    İşin ucuz otobüs kullanma kısmı da var, göz ardı edilmemeli. Hele ki spotify öğrenci paketinin 10.99 TL'lik fiyatı beni benden aldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de 65 e girince ucretsiz ulasim kartimi alacagim insallah.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tasarruf onemli.

Bunun varsillikla veya yoksullukla bir iliskisi yok.

Syg,
    İşin şakası bir yana derslerim geneli sabahtan öğlene, bazen dersten sonra öğlen yemeğini kafelerden birinde yiyeyim diyorum hem yediğim bir şeye benzemiyor hem de dünya para. Onun yerine şirkete geçip kendi yemekhanemizde pişen 5 çeşit yemeği yiyorum. Aslında burdaki motivasyonum biraz sn. psiko gibi ne olduğu belli olmayan şeye sık sık bpara vereceğime niceliği azaltıp niteliği arttırıp daha az ama daha iyi şeyler yemeye gayret bendeki.

Sayfa 170/1001 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •