Eþi benzeri görülmemiþ bir fýþkýrtma yaþanýyor ama yeþil soðan bir türlü büyümüyor sürekli sulandýðý halde
Bu gün Dudulludaki otobüs terminallerinde iþim vardý. Orada gördüðüm manzara fýþkýrtamayan kesimin köyden min 100 Kg kargo(içinde turþudan elmaya patatese kadar vardý) ile onlarda fýþkýrtma partisine katýlacaklarmýþ...
Ýþin þakasý bir yana et,süt ürünleri,pekmez vb gibi temel ihtiyaç gýdasý getireni gördüm de patates ,elma gibi þeyleri getirene ilk kez denk geldim
ben 20 senedir görüyorum onlar yeni deðilde yazýn karpuz bile getirenler vardý otobüs bagajýnda o garibime gitti benimde
Þimdi getiriyorlar çok yakýn bir gelecekte çoðu köylerine geri dönecek. Yerel halk köyüne kasabasýna serpme halk!! þehir merkezlerine. Kendi ülkesinde kendi halký turist olan tek ülkeyiz. Bizden baþka herkes ülkede göbek atýyor. En güzel yerlere de yabancýlar gidiyor en güzel yemekleride onlar yiyor en güzel ne varsa onlara güzel. Kýsaca hayat onlara güzel
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir itibar etmeyiniz.
Valla ben Ocak ayýnda MTV, zorunlu trafik sigortasý, kasko, araç muayenesi ve Mayýs'ta emlak vergisini nasýl ödeyeceðim onu düþünüyorum. Duyduklarým doðruysa çok fena zamlar olmuþ diyorlar. Gelelim bir baþka konuya Ýstanbul'dan köylerine, kasabalarina dönmek için belediyenin taþýnma servisini bekleyen binlerce aile varmýþ. Taþýnma parasýný bile ödeyemiyor insanlar. Artýk hayat çok daha zorlaþacak.
Nebati: Acý vereceðini hesaplamýþtýk.
Yer Ýmleri