Sayfa 49/247 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1972 madde; 385 - 392 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

  1.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    7.35 i görmüş....
    Bugün için Ema 22’den döndük.

  2.  Alıntı Originally Posted by barisozyurt Yazıyı Oku
    ODAS'ta bugün müthiş bir işlem hacmi var. An itibariyle 1.203.402.689,40TL. Bist30'daki AKSEN bunun ancak 1/4'i kadar işlem hacmine sahip. Birileri KY'yi korkutup hisse topluyor olabilir mi ?
    Garanti ile Bofa karşılıklı işlem yapan iki aracı kurum olarak düşünülürse son 7 işlem günü için haftalık takas ve son iki gün akd’ye bakıldığında yatırım fonlarının sağlam mal çıkışı ve Bofa’nın günlük sert alış satışları dışında bir şey yok. Yatırım fonlarının sattığını Garanti ve küçük yatırımcı karşılamış gibi.

  3. #387
    Daha önce yazmıştım en kötü 7 civarları diptir diye yazımın arkasındayım bugün bende kar satışı yaptım sonuç olarak 1 ay iyi ralli yaşadık yapmak lazımdı yaptım. Umarım piyasa düzeltmeyi bitirmiştir. Odaş yarın gerekeni yapar hak ettiği fiyat çift hanelere yükseliş yaşar umarım spekülatörler döktünüz hisseden beni izlemeye devam.

  4. #388
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    7.35 i görmüş....
    Seans kapanışa bak dostum eğer gün içinde trade etmiyorsanız seans içinde hisse sarkma düşüş gösterebilir fakat önemli olan seans kapanışıdır seans içinde ne olduğu çok önemli değildir bence günlük trade etmediğim için.

  5. Son bir hafta takasta yatırım fonları,citi ve deutsche yarıya yakın oranda çıkmışlar,anlaşılan o ki düzeltmeyi fonlar blok kar satışıyla başlatmış,sonra birileri -hadi ya başladınız mı, e peki biz de geliyoz-deyip yardırmışlar satışı, maliyetler öyle düşük ki satış trenine nerden binerse binsin herkes realize edebilmiş. Bugün değdiği yer herhangi bir yer olmadığı ve ho 21-22 olduğu için ve pasta da günlerdir ilk defa (üstelik son 15 dakikada hızlı bir hareketle) düzeldiği için düzeltme bitmiştir dedirtiyor.. Ve fakaaat belki de işte bunu düşündürüp bir gel gel daha yaparlar mı? Sanmıyor olsam da temkinli olmakta yarar var. (Viop tarafı için) ��

  6. Her gün tarihi değiştirerek açığa satış bilgilerine bakılabilir. Cante bilançosunun açıklanması gibi bir tetikleyici ile açıkçı sıkıştırma tarzı bir şey olursa çok iyi olur.

    https://arastirma.isyatirim.com.tr/w...u_24102022.pdf

  7. #391
    Enerji hisseleri neden bugün satış yedi arkadaşlar olumsuzluk neydi? düşüncesi olan var mı?

  8.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Enerji hisseleri neden bugün satış yedi arkadaşlar olumsuzluk neydi? düşüncesi olan var mı?
    Ekipman üreticileri aşırı pahalandı, o tarafta enterasan işler olabilir. Elektrik üreticileri ise yüksek kar etmekle kalmayıp güzel nakit üreten ender sektörlerden. Mevcut şartlarda muhtemelen en garanti sektörlerden elektrik üretim sektörü. Özellikle Odas gibi yerli kaynakla üreten ve yurt dışından garanti geliri olan şirket gibisi pek yok. Bir çok sektör hissesinde kar satışı var, ucuz olmalarına rağmen primli hisseler olduğu için bu durum aslında normal.

Sayfa 49/247 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •