Sayfa 47/142 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 369 - 376 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Muhtemelen ya fon çıkışı var yada tahtacı karşılıklı işlem yapıyor. Ama satışlar sanki fon çıkışı. Burada önemli olan aşağı salmadan satışların karşılanması. Yakında bedelsiz gelmeli. YTD.
    sn artukbey bedelsiz için halka arzdan sonra en az 1 yıl geçmeli imiş. burada mı okudum, başka bir yerde mi bilmiyorum teyide muhtaç bir bilgi.

eğer doğru ise bedelsiz ancak nisandan sonraya...

2.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    sn artukbey bedelsiz için halka arzdan sonra en az 1 yıl geçmeli imiş. burada mı okudum, başka bir yerde mi bilmiyorum teyide muhtaç bir bilgi.

eğer doğru ise bedelsiz ancak nisandan sonraya...
    Hocam önemli değil yapılsın da ister nisanda olsun. Ne kadar geç olursa yüzdesi o kadar artar.

3.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    insallah oyledir ama sanki icerden bilgi almis ve gelecek kotu bilancoyu fiyatliyor olmasin ?
    oyle olsa biraz duman olurum , fulla malda ve borctayim
    Aganın biri kademenin birine 90k lot satış koymuş. Alttan ne verirseniz alırım diyor sanki. Galiba mal topluyor olabilirler, yoksa sığ bir hisseye niye baraj kursun, satmak isteyen önünü açar azar azar satar. YTD.

4. gün..

5. Sayın sevenhil grafikler için çok teşekkür ederim. Baş tacısınız.

6. hocam baya oyalanmış burada ama tutunamaz ise 70 civarı sarkma görülebilir..

7. 77 desteğinden güçlü bir tepki vererek 80’deki yüklü satışı da alarak yola devam demiş gibi. YTD.

8. Arkadaşlar bilanço tarihi belli mi?

Sayfa 47/142 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •