Originally Posted by
levoysalı horofira
Eyvallah sağ olasın canım kardeşim..En iyisini yapıyorsun bilinçli yatırım yaptığın için tebrik ederim..Ben geçen yıllar 1.21 tl ve üzeri almıştım inandım,güvendim çünkü on milyarlarca tl toplam şirketler bazında bedelliler yamıştı ayrıca Ihas'ı da halk'a arz ettiler toplanan paraları o zamanlar 4-5 tl arası (Dolar,Euro cinsi ) dövize yatırdılar toplanan bedelli paralarına artı olarak döviz'in yükselip 20 tl ye çıkması neticesinde %500 daha para eklediler çok iyi biliyorum yaptıkları işleri..Peki bu paraların yanında şirketlerin devasa gelirleri nerede özellikle de İhlas Gyo alanında 1 - 2 milyona sattıkları evler 5-10 milyon oldu belkide daha fazla hala şirketlerini fiyatları 0.60-0.90 krş arasında bu nasıl adalet,hakkaniyet,adil olma durumu,vicdan,haysiyet,itibar hepsi yerle bir olmuş vesselam..İhlas holding ve sahibinin yaptığı usulsüzler,şaibeli işler hakkında A 'dan Z'ye kadar Syn.Cumhurbaşkanı R.T.E.a açıklayıcı bilgiler verdim hatta tekin bir şahıs olmadığını dikkat edilmesi gerektiğini şirketlerini ,gelirlerini,giderlerini incelenmesi gerektiğini yazdım gerekirse şirketlerine Devlet el koymalı dedim çünkü 2000'li yıllardan beri yatırımcılarına kuruş koklatmadığını ifade ettim etmesine de biz gariban ,dürüst ,mağdur vatandaşları nazari dikkate alan kim cevap dahi vermediler..YAZIK...Selamlar..
Yer İmleri