Sayfa 774/1024 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Yazdigini okumuyorsun.bu ay diyorsun.ayrica kimse keyfinden tl de durmuyor.zarardayiz.dediklerin ancak ekim ayinda degerlendirilecek gorusler.sadece 1 gorusun haric diger konularda ayni dusunuyorum zaten.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ekime ne kalmış 2,5 ay. yeni KGF yakında başlayacak banka senedi yöntemiyle, önce mevduatta indirim ağustosta ise yeni KGF hazırlıkları başlayacak bu sefer rakam 350 milyar TL civarı olacak.bunu karşılayacak mevduat olmadığı için TL piyasaya sürülecek,böylece hem KGF ye kaynak sağlanacak hemde TL faizleri düşürülecek. aslında ateşle oynuyorlar ama günlük yaşadıkları için yan etkisini düşünemezler.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ekime ne kalmış 2,5 ay. yeni KGF yakında başlayacak banka senedi yöntemiyle, önce mevduatta indirim ağustosta ise yeni KGF hazırlıkları başlayacak bu sefer rakam 350 milyar TL civarı olacak.bunu karşılayacak mevduat olmadığı için TL piyasaya sürülecek,böylece hem KGF ye kaynak sağlanacak hemde TL faizleri düşürülecek. aslında ateşle oynuyorlar ama günlük yaşadıkları için yan etkisini düşünemezler.
    Yeni kgf için alan yok şuan bakalım nasıl yapacaklar, banka senedi ile piyasayı yokladılar. Olacak dediler, sonra başkası olmayacak dedi. Ardından 3 hafta geçti gene olacak dediler.

Yeni kgf için para basmadan oluşturma yollarını düşünen var mı?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. dün 92 gün bağladım yapıkredi 14.60 dan.kafam rahat 3 ay en azından

4. Faiz 15 dolar 3.6 ... 15 faiz çekici geldi az param kalmıştı 14.75 koydum ama 1 aylık getirisini dolar alsam 3 günde katlayacaktım. Iyi de doların yükseleceğini nereden bileceksin... ben borsacıyım arkadaş gelmedi bana faiz döviz işleri...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    doları alanlar ateşle oynar bana göre adama stress yaptırır düşecek diye yıldızları sayarsınız.ama mevduatçılar öylemi.15 dönümlük bostan yan gel yat osman.herşey para değil sağlıkta önemli

6.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Yeni kgf için alan yok şuan bakalım nasıl yapacaklar, banka senedi ile piyasayı yokladılar. Olacak dediler, sonra başkası olmayacak dedi. Ardından 3 hafta geçti gene olacak dediler.

Yeni kgf için para basmadan oluşturma yollarını düşünen var mı?
    Ahme öyle bir yöntem yok PARA BASILACAK. Ben bu sefer çok aşırı basmalarını istiyorum. sonuç HİPERENFLASYON

3 günde %3 artıs 3 aylık mevduata eşit.
    biz mevduatcilar olarak doları en dusukten almak isteriz bu mantıkla hep fırsatları kaçırırız.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Dedim ya bu konularda ayni dusunuyoruz. Fark zaman konusunda buyuk ihtimal nisanda secim var.nisana kadar dolari tutabildikleri kadar tutacaklarini dusunuyorum.dolar maliyetin nedir bilmiyorum ama 3.60 ise kur 3.90 olursa ancak zararda degilsin ve hergun maliyetin daha da artiyor. Senin dusuncen ayni ev alanlar gibi fiyatları hep artacak diye düşünüyorsun.ya yataya sararsa ya da abd Resesyona girerse yeni bir ucuz para dönemi baslarsa.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 774/1024 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •