Arkadaslar , sirkete yazin !! Hesap sorun bu insaat zararini diye . Ben nereden gelecegini de , kac gelecegini de biliyordum . Ama Ali pandir in bunu yazdirabilecegine ihtimal vermedim !! Cikip analistlere insaatta zarar bitti diyen pandir simdi ne hesap verecek !!!
Bu arada Gubre ve hizmet tarafindaki ekibi kutluyorum , oradaki performans Gayet iyi . Kotuyu yeriyorsak iyiyi de belirtmezsek inanirligimiz azalir !! Hakan Goral gercekten su sirkete layik tek ust duzey yonetici
Arkadaslar onceki sayfalarda mail adresi var herkesin !! Hesap sorun hesap , insaat ekibine ve ust duzey yonetime seref lerini haysiyetlerini sorun !! Insaat olmasa 4 milyar ceyreklik bilanco gelecek sirketi calarak ederek bile 2.5 altina indiremiyorlar!! Birisi hesap versin , bir grup 10-12 ceyrek ust uste nasil performans gosterir . Hadi pandemi oldu 6 ceyrek kotuydu, hala ne zarari or. evlatlari !!! Ceyreklik 1.2 milyar gelecek kari -280 insaata yazarak (250 de kar edecekken) 735 Milyon getirdiler. Hesabini sorun paranizin nerede bu alacaklar diye ?? Hani hep zarar hep zarar , zararsa Niye isi durdurmuyorsunuz o cocuklari !!!! Biz de bu sektorde calisiyoruz benim firmam gitti 10 milyar dolarlik isi cart diye pandemide durdurdu ekibini gonderdi isi rolantiye aldi , siz kimsiniz oc lari da zararina is yapiyorsunuz
Yer İmleri