Sayfa 17/366 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 129 - 136 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    Dikkat edersen forumda sen ve ben varız nerdeyse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bugün bende aranıza katıldım dostum. 2.14 den 10000 adetle bismillah dedik. Lakin bir garfacı dostum dediki; keşke girmeseydin bizimde önümüze takoz koydun. Bir haftaya kalmaz2.02-2.08 görürüz dedi. Yav bnm aldıgım 10000 le oraya düşcekse ben yarın satıyım sizler kazanın dostlar. Ama hacim iyice düşmüş yukarıya yön yakındır inşallah.

2. Garanti yatırımdan mı aldın

3.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    Garanti yatırımdan mı aldın

Yuhh beee!! Desene yazdılar bizide kurbanların arasına iyi takip etmişsin. Anlaşılan tahminimden dahada zor bir tahtaya girmişim..

4.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    bugün bende aranıza katıldım dostum. 2.14 den 10000 adetle bismillah dedik. Lakin bir garfacı dostum dediki; keşke girmeseydin bizimde önümüze takoz koydun. Bir haftaya kalmaz2.02-2.08 görürüz dedi. Yav bnm aldıgım 10000 le oraya düşcekse ben yarın satıyım sizler kazanın dostlar. Ama hacim iyice düşmüş yukarıya yön yakındır inşallah.
    Normalde 2 haftadir operasyon var diye hacim var.yoksa sen 10 bin lotu 10 kademede satamazsin.hatta 10 bin lotu yaz satiliga.surwkli asagi cekerler.arkadasin dogru demis.adamlar 1.80 kadar bile cekerler.tahtada aktif satisa yazma sakin.sen yazdigin icin gitmez.olurda yukari giderse kafana yatan fiyattan aktiften satmani tavsiye ederim.

Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app

5. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben hep aktiften satıyorum zaten dostum. Pasife bugüne kadar hiç yazmadım zaten. Eyvallah.. İnşallah bu işten çırakıkmayız

6. 2.8 den 2.11 e gelen düzeltme boyutu yeterli mi .. düşüş trendi sürüyorsa bir düzeltme beklenir mi

Bakmak lazım

7. Bence hiçte haketmedigi yerde duruyor. Düzeltmeyide abartmışlar. Eger endexe sert satışlar gelse dahi aşşaya enfazla tek dalga daha gelir oda 2:00 altını dahi görmez. Lakin ben onada ihtimal vermiyorum. Hacimdeki düşüş satıcıların artık neredeyse kalmadıgını gösteriyor. Tabelasına bakıyorum 3:00 ve üzerini çok rahat görmesi gerektigini düşünüyorum. Bu fk pd ve karı ile bence bedavadan biraz pahalı. Artık 2.10 altına kimsenin malverecegini sanmıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    2.8 den 2.11 e gelen düzeltme boyutu yeterli mi .. düşüş trendi sürüyorsa bir düzeltme beklenir mi

Bakmak lazım
    Olaya soyle bakin.son 10 yildir 1.80 ile 2.20 arasinda dolasan kagit operasyon ufak bi operasyon yemis.2.70 yapmislar 3 gunde.simdi yerine geri donmus...

Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app

Sayfa 17/366 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •