Sayfa 55/1009 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Onu ABD de yaparlar. Zamaninda zorla paralara el koyup Savas Bonosu aldirttilar ABD de.

Daha once yapmislardi. Turkiye ve Osmanli tarihinde boyle bir Olay yok. Banka batmadigi surece kimsenin bir kurusuna Turkiye de bir Zarar gelmez.

Kiziniza soyleyin mesela ABD de fiziksel kulce ALTIN almayi denesin. Veya fiziksel kulce GUMUS almayi denesin. Alamaz!

Hapse atarlar! Cunku kanunen Yasak!

Sadece Coin alabilir. Onlarda zaten antika oldugundan.

Bircok gelismis ulkede durum ayni. Almanya da ve Ingiltere de gormedim satin alamadim.

Bir tek Turkiye ve Dubai de rahat rahat kulce ALTIN alabiliyorum.

En son Hindistan da ALTIN almaya yasaklama getirdiler. Sebep?

2018 de Kartalin pipisini gormeye fazla zaman kalmadi.

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Meraktan soruyorum:

Bankalardaki mevduata el koymaya kadar gider mi iş çekinmeme işi?

2. Ünlü tahvil yatırımcısı Bill Gross, küresel tahvil piyasasının çöküşte olmadığını belirtti
    Janus Henderson Group fon yöneticisi Bill Gross, yalnızca Almanya 10 yıl vadeli tahvillerinin faizinin geride kalan iki haftada 30 baz puanın üzerinde yükseliş kaydetmesinin tahvil piyasasının çöküşte olduğun anlamına gelmediğini belirtti.
    Gross, Bloomberg Radio ile gerçekleştirdiği bir mülakatta, “Tahvillerin çöktüğünü söylemek için volatilitenin ikiye, üçe katladığını ve fiyatların haftada iki ya da üç puan düştüğünü görmeniz gerekir” dedi.
    “Merkez bankaları volatiliteyi kontrol altına almaya çalışacaktır” diyen Gross, “Fakat piyasanın onlarla aynı fikirde olup olmadığı en önemli soru olacak” diye ekledi.
    Gross, tahvil faizlerinin yukarı yöneleceğini ve Fed'in büyük bir ihtimalle Aralık ayında bu yıl son bir kez faiz artırımına gideceğini belirtti.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Onu ABD de yaparlar. Zamaninda zorla paralara el koyup Savas Bonosu aldirttilar ABD de.

Daha once yapmislardi. Turkiye ve Osmanli tarihinde boyle bir Olay yok. Banka batmadigi surece kimsenin bir kurusuna Turkiye de bir Zarar gelmez.

Kiziniza soyleyin mesela ABD de fiziksel kulce ALTIN almayi denesin. Veya fiziksel kulce GUMUS almayi denesin. Alamaz!

Hapse atarlar! Cunku kanunen Yasak!

Sadece Coin alabilir. Onlarda zaten antika oldugundan.

Bircok gelismis ulkede durum ayni. Almanya da ve Ingiltere de gormedim satin alamadim.

Bir tek Turkiye ve Dubai de rahat rahat kulce ALTIN alabiliyorum.

En son Hindistan da ALTIN almaya yasaklama getirdiler. Sebep?

2018 de Kartalin pipisini gormeye fazla zaman kalmadi.
    Alir alir,

Yaz gondersinler.

Nereden cikariyorsunuz bunlari vallahi hayret.

https://silvergoldbull.ca/

4. O deniz suyu işi hikaye abicim ona bel bağlayarak yatırım yapmayınız derim ben.

İş Altını deniz suyundan çıkarmaya gelinceye kadar dolar 10 defa tarih olur. Biri 100 yıllık para diğeri binlerce senelik tarih.

Ha o yöntem bulunursa bile ortaya çıkarmazlar raadolun.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Böyle bir şeye gerek yok ki zorunlu karşılıkları hafif düşürsün, veya tcmb piyasaya azıcık para sürsün her yer TL ye boğulur. Mevduatlarımız yasal olarak karşı çıkamayacağımız şekilde değer kaybeder. Ama evet anlıyorum, mevduatlara el konulursa sadece el konulanlar fakirleşir, ancak yukarıdaki adımlar atılırsa, başta devlet herkes fakirleşir.
    NE GÜZEL. HERKESİN ELİNDE BİR SİMİT; ÜLKEDE SORUN KALMAZDI.

6.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    NE GÜZEL. HERKESİN ELİNDE BİR SİMİT; ÜLKEDE SORUN KALMAZDI.

simitte susam var, dövizle ithal geliyor, zira türk susamı 5 kat daha pahalı. Yani simit işine de çok sıcak bakmamak lazım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Obama bans wealthy from hoarding gold
    http://skinnyreporter.com/obamagoldban.html

1933 ten 1974 e kadar komple yasakti. Hatta butun altinlara 1933 te devlet tamamen el koydu. 1974 te yasak kalkti ama yine de ortada Kulce altin Satan kuyumcu goremezsiniz. Simdi limitli Serbest. Sinirsiz kulce fiziksel ALTIN alamazsiniz.

When Owning Gold Was Illegal in America: And Why It Could Be Again
    http://www.huffingtonpost.com/steve-..._10708196.html

Yanlis biliyorsam duzeltin. Ogrenmis olurum. Hatali bilgi olmasin.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Radyo ve TV'li ise normaldir.

Sayfa 55/1009 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •