Bana sorarsanız, geçen sene için şirketin 0,60 TL hisse fiyatı bile çok idi. Benim gözümde 0,0006 değeri yoktu. Çünkü elde ettiği favökle bırakın anaparayı ödemeyi borcun faizini bile ödeme şansı yoktu... Yani GEÇMİŞE bakmanın, geçmişteki HATALARI zikretmenin ANLAMI BENCE YOK...
Nolduysa ondan sonra oldu. Dünyada emtia ve enerji krizi başladı. Kömür/Doğalgaz/Petrol/Elektrik fiyatları uçtu. Bizde de PTF katlamaya başladı fiyatlarını... Rusya'nın Ukrayna'yı işgali de tuz-biber oldu...
İşte bu rüzgarı döndürdü... Kısmete bu yıl yağışlarda iyi oldu... Geçen sene 3-4 cente satamadığımız Hidroenerji AUFla dahi 8,3 centlerden satılır oldu... Hem çok üretildi, hem pahalıya satıldı.. Kaymaklı kadayıf oldu...
İŞTE uzun zamandır bahsettiğim KISMET bu... 2022-1Ç kadar hiçbir bilançosu güzel değil. Umut verici değil. 2022-2Ç ise umut verici.. 3Ç her şeyin netleşeceği bilanço olacak. 4Ç piyasayı şaşırtacak. 2023 1ve2Ç bilançolarının ise tadından yenmeyecek..
Bu benim görüşüm..
Bana göre piyangodan büyük ikramiyeyi buldu AKENR-->ENERJİ KRİZİ...
Üzerine birde TL kredisinin enflasyon ve dolar karşısında erimesi ... Kadayıfa kaymak oldu...
SEPAŞ'ın satılması da kaymağında üzerine serpilmiş fıstık ezmesi...
Ezcümle: --->Geçen sene başında BENCE 1 milyon TL piyasa değeri yüksek olan bu şirket için, gene BENCE bu sene 10 milyar TL deseler ucuz derim...
TAMAMEN BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM... Beğenmeyen/güvenmeyen/inanmayan almamalı/anında satmalı... Diğer tüm hisselerde olduğu gibi...
Son düzenleme : anyoranza; 28-10-2022 saat: 18:43.
Yer İmleri