Sayfa 210/584 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    en geç 2023 seçimlerinin öncesinde 40 lira olabileceğini düşünüyorum !

borsada seçim öncesi son yükseliş dalgası (eğer olursa) bunun telekom ve turkcell ile hacimli başlayacağı ve hatta tüm telekominikasyon sektörünü de (netaş, karel, kront, alcatel, mobitel vs) hatta yazılım sektörünü (kafein, ardyz vs) de kapsayacak biçimde sürükleyeceği inanıcındayım.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

borsada seçim öncesi son yükseliş dalgası (eğer olursa) bunun telekom ve turkcell ile hacimli başlayacağı ve hatta tüm telekominikasyon sektörünü de (netaş, karel, kront, alcatel, mobitel vs) hatta yazılım sektörünü (kafein, ardyz vs) de kapsayacak biçimde sürükleyeceği inanıcındayım.
    Sn Hissedaşım
    yukselişin iletşim den başlayacagını size düşündüren nedir lütfen ?

3. Citi ve doçe yükselişi bilinçli olarak engelliyor. Ellerinde kala kala 117 milyon toplam mal kalmış. Bizim millet uyansa gelse 3 günde alır toplar bunların elindekini. Ama sığır gibi gidip Sasa,smrt ve hektaş gibi balon hisseleri kapışıyorlar. Malesef kerizleri iyi yolacaklar bu hisselere...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,027
    temelci millete sığır diyorsunda
    bu hisse 12 tl iken endeks 2800 idi , endeks 4000 bin olmus bu halen 12 lerde
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

5.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    temelci millete sığır diyorsunda
    bu hisse 12 tl iken endeks 2800 idi , endeks 4000 bin olmus bu halen 12 lerde
    Ben temel analize bakarım.. o şirketleri o fiyatlardan almak için mal olmak lazım. Hele bilançolar gelsin bak nasıl gideceğiz.. bu hisseyi nasıl baskıyla tutuyorlasa, o hisselerinde ver gazı ver gazı yükseltiyorlar. Ben 1 milyona şahin almam , gider sıfır araba alırım. Akıl var mantık var. Eninde sonunda gidecek buda.... Herkes alırken telekomu ben satıyor olacam ....

6. Sığır mığor diye ağır konuştum ama insanların dolandırılması zoruma gidiyor. Belki dikkat çeker 3-5 kişiyi uyandırın diye uğraşıyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

Benim de favorim bu olacak .
    Kısa zaman sonra aranızdayım.
    Önümüzdeki 6-9 ayın yıldız adayı olması yüksek ihtimal bence.
    Hedef ��
    Gönlünüzce olsun.

senede malsız çulsuz bakarken haftalıkta 11.99 - 58 aralığı dikkatimi çekti.. günlük haftalık saldım çayıra, aylıklar geldi bayıra.. eğer bayırı düzgün bir şekilde çıkarsa, dikkat çekici bir samba yapabilir.. iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 210/584 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •