3.18..almıştım..ben alırken. info. bizim..a1 ıcbc. de almıştı 4.70. 4.80 cıktılar..ben 20 den çıkcam..2023. eylül
3.18..almıştım..ben alırken. info. bizim..a1 ıcbc. de almıştı 4.70. 4.80 cıktılar..ben 20 den çıkcam..2023. eylül
ekmek ozamana 30 olur..bu 6 damı kalacak..
Yuzde 60 yabanci payi varken
Bist 80bin 110bin arasi patinajdaydi hep.
Yabanci satti satti payi yuzde 30 oldu
Bist 400bin..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK üst yönetimi görevden alındı.Bir gariplik olduğu çok belliydi.Yeni atamalar yapildi.Halka arz da bekleyen en az 10 sirket in ve sermaye arttirimlarinin gecikmesi bu yuzdendir kanaatindeyim.Eski yönetim kademesi görevden alınacağını biliyordu.Bu yüzden halka arz ve sermaye arttırılmlarına imza atılmadı..Cok yakında anlarız.
Dolar bazli bakinca yabanci cikisina ragmen 400bine giden borsamiz hala cok ucuz oldugunu goruruz.
Ozaman sorun nedir??
Soylediklerinin alti boş cikiyor aslinda gordugun gibi.
Bist hisselerinin yarisi dolar enflasyon bazinda da ikiye katlamisken su yazdigin yorumu malini satmis dusmedikce deliren sahis yorumundan oteye gidemez.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Vesper
Hicbir basvuruya onay gelmeseydi bu dediginiz surecte yazdiklarinizi anlardim
Lakin neredeyse herhafta bedelsiz onaylari yayinlandi bugune kadar hic atama filan beklenmediSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen birkaç hafta önceden spk da yönetim değişikliği olacağı haberini almışlardır.Bekleyen onca halka arz ve sermaye arttırım onayları yavaşlatıldı diyelim.Bedeli de sıkı takip ediyorlar ancak bedelsiz sermaye arttırım onayının 4 ay sürmesi hiç alışılmış bir durum değil.Benim olayı okumam bu şekilde.
Yer İmleri