Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında SMRTG.E ve VKING.E payları 02/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 01/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecektir.
Smartg 'em Spk ya takıldı. Bankalar 1 ayda 4 kat giderken hiç bir kısıt yok!!!!!
Ortak yönetim vs denilerek çağrı olmamıştı diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim.
AKFEN, SERA çıkmış TEPE kalmış gibi.
>>>>>>>>>>
YAYINLAMA
12 Mart 2012 10:03
GÜNCELLEME
27 Haziran 2022 11:02
İSTANBUL - TAV Havalimanları Holding'in toplamda yüzde 38 hissesi Fransız havaalanı işletmecisi Aeroports de Paris'e 874 milyon dolara satıldı.
Akfen Holding TAV Havalimanları Holding'te bulunan hisselerinin yüzde 18'ini 414 milyon dolara Aeroports de Paris'e sattığını açıkladı. Tepe İnşaat da TAV'daki yüzde 18 hissesini 414 milyon dolara ADP'ye sattığını KAP'a açıkladı. Sera Yapı Endüstri de TAV'daki yüzde 2 hissesini 46 milyon dolar bedelle sattı.
Satış öncesi TAV Havalimanları Holding'de, Tepe İnşaat'ın yüzde 26.06, Akfen Holding'in yüzde 26.12, Sera Yapı Endüstri'nin ise yüzde 4.03 hissesi bulunuyordu. Şirketin halka açık kısmı yüzde 40.27 iken halka açık olmayan hisse payı yüzde 3.52 seviyesinde bulunuyordu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
cumhurbaskanı erdogan:
Bir gece yattık sabah kalktık, baktık o dil yok. Türkçenin mevcut kelime hazinesiyle felsefe yapamazsınız. Ya Osmanlıca kelime ve kavramlara başvuracaksınız ya da İngilizce, Almanca, Fransızca kavramlara...
osmanlıca arapça loading....
Yatırım tavsiyesi değildir.
Benim tahminim Fransızlar piyasadan %3-4 toplar ve yönetimi ele geçirmek ister, 10 yılda işi öğrenmiş olmaları lazım.
Geçen gün bir rüya gördüm Koç Holding genel kuruluna gittim, kalabalık etmeyeyim diye tribün gibi bir yere oturdum sonra yanıma iri yarı Rus kalantörler geldi, salon kalabalıklaşdı. Sonra onlar soru sormaya başlayınca, daha detaylı sunum yapalım denilerek toplantı ertelendi, o sırada uyandım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yıldırım Demirören Kanal D , Cnn , Hürriyet Gazetesinin olduğu binayı kredi borçları nedeniyle Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına devretti.
matrixdeki gibi bir günde yüklense insan beynine ben bulunsun derim.zararı olmaz.
ama gel gör ki zaman alıyor. sahi benim ne ömrüm kaldı ki ?
öğreneceğim yeni dili kullanma sürem = geriye kalan ömrüm olsa bile (ki böyle birşey anca matrix de oluyor orada hemen öğreniyon ....
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Borsanın genelinde pek ucuz kagit kalmamis. Dolar frene basinca sanayicilerin marjlar cok daralmis. Cogu pahali hatta. Demir celikler zaten bitik. Siradisi bir yil geciren enerji ve havacilik bu marjlari seneye de surdurebilecek mi emin degilim. Enflasyonda da yavastan tepe noktayi gordugumuzu dusunuyorum. Sene basindan beri gozu kapali longum ama artik yavastan long dongusunun sonuna yaklastigimizi dusunuyorum. Buradan bizi 250$ ye goturecek bir hikaye bence kalmadi. Yurtdisinda ozellikle Abdde daha iyi firsatlar olabilir.
Yer İmleri